Pangasius cu sos de rosii, smantana si castraveciori
Ingrediente:
2 bucati file de peste pangasius
1 ceapa mica
2 catei usturoi
2-3 rosii
2 linguri ulei masline
200 ml smantana
6-8 castravecior murati cornisoni
2 linguri mustar
sare
piper
Mod de preparare:
Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se pun la calit in ulei.
Cand ceapa devine translucida, ...Citeste »
Omleta cu somon si dovlecel copt pe aburi
Ingrediente:
6 oua
200g somon fumé
1 lingura marar tocat
zeama de la o jumatate de lamaie
sare
piper
1 dovlecel
Mod de preparare:
Batem ouale bine. Adaugam sare si piper dupa gust. Punem pe foc la incins o tigaie de teflon cu diametrul de 30cm (fara ulei). Cand este foarte bine incinsa, turnam ouale.
Intoarcem omleta de ...Citeste »
Pulpe cu ciuperci
Ingrediente:
4 pulpe superioare de pui
1 ceapa mare
5 cartofi medii
1/2 kg de ciuperci
4 catei usturoi
1 ardei rosu(optional pentru decorare)
condimente: sare, piper, rozmarin, boia
Mod de preparare:
1. Se iau pulpele si se pun la fiert un pic pana lasa spuma. Apoi se scor se condimenteaza si se lasa deoparte.
2. Se taie cartofii felii grosute si se ...Citeste »
Salata verde cu portocale
Ingrediente:
salata cantitate dorita
2 portocale mari bine coapte si dulci
otet balsamic
ulei de masline
Mod preparare:
Se spala salata si se usuca intr-un prosop, se taie o portocala rondele sau semiluna o parte se amesteca cu salata iar o parte decor.
Separat se amesteca 1 lg ulei masline cu putin otet balsamic si sare dupa gust si ...Citeste »
Salata calda de linte
O portie are ~85 kcal
Ingrediente:
210 g linte rosie
55 g ceapa
50 ml supa de pui degresata
3 linguri otet de mere
3 linguri ceapa verde tocata
120 g rosii
1 catel de usturoi
1 lingura patrunjel verde tocat
1 lingura marar verde tocat
sare
piper
Mod de preparare:
Se pun la fiert 500 ml de apa, ceapa intreaga si lintea, circa 40 de ...Citeste »