Calorii Slăbuţe Cursuri profesionale de pictura
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Despre reteta pasti

Drob de Pasti cu caise uscate si nuci

Mancaruri cu carne, Promo, Retete Pasti Comentarii
Drob de Pasti cu caise uscate si nuci

Ingrediente:

2 pulpe pui intregi, fara piele, dezosate (partea superioara + ciocanel)
1 pulpa curcan, dezosata, fara piele
6 oua
100 gr caise uscate
100 gr nuci curatate
50 ml coniac
felii de bacon
1 lingurita praf de mustar
3 linguri miere
2 catei usturoi
usturoi granule, varf de cutit
putina sare
2 bucati ceapa, dimensiune medie
1 lingura unt
piper negru

Mod de preparare:

4 oua se fierb tare.
Caisele uscate si ...Citeste »

Pasca dietetica cu mac

Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete Pasti 2 Comentarii
Pasca dietetica cu mac

Ingrediente:

200 gr mac
100 gr zahar brut
1 lingura esenta de vanilie
6 bucati oua
2 lingura faina integrala
25 gr unt

Mod de preparare:
Macul se spala, se acopera cu apa fiarta si se lasa la inabusit.
Se da prin sita, pana cand toata apa se va scurge.
Macul se amesteca cu zaharul brut. Treptat se adauga cate un galbenus si se amesteca ...Citeste »

“Oua” de Pasti

Aperitive, Promo, Retete Pasti 1 Commentariu
“Oua” de Pasti

Iata o variatiune interesanta, usoara, dietetica si originala pe tema “oua de Pasti”. Nu trebuie vopsite, nu trebuie incondeiate, ingredientele folosite sunt cele vor da culoare, contrast si aspect frumos.
Se pot folosi ingrediente dintre cele mai variate:

sunca
mazare fiarta
porumb
fasole verde
masline
verdeata
ardei gras
etc

Vei mai avea nevoie doar de gelatina care sa imite forma oului. Gelatina transparenta, intarire rapida, ...Citeste »

Pasca fara aluat, III

Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete Pasti, Retete RAW 1 Commentariu
Pasca fara aluat, III

Ingrediente (~240 kcal/100 gr):

350 gr branza de vaci 9%
150 gr smantana 15%
100 gr unt
2 bucati oua (galbenusuri)
65 gr zahar brut/sirop de agave/miere
esenta de vanilie
stafide
fructe uscate

Mod de preparare:

Branza de vaci se trece prin sita.
Galbenusurile se separa de albusuri.
In castronelul cu galbenusuri se adauga zaharul brut/siropul de agave/mierea si untul.
Se adauga si smantana. Se mixeaza bine, pana ...Citeste »

Pasca fara aluat, dietetica (II)

Deserturi, Dulciuri, Retete Pasti Comentarii
Pasca fara aluat, dietetica (II)

Ingrediente pentru 6 portii:

ricotta – 250 gr
frisca – 60 ml
fructoza/sirop de agave – 55 gr
galbenus de ou – 1 bucata
unt – 20 gr
fistic – 2 linguri
coaja de portocala (sau confiata) – 2 linguri
visine confiate – 2 linguri
smochine uscate – 2 linguri

Mod de preparare:

Ricotta se marunteste cu furculita.
Frisca se pune pe foc mic; focul se stinge ...Citeste »

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: