Calorii Slăbuţe Cursuri profesionale de pictura
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Despre retete

Briose dietetice cu merisoare

Deserturi, Dulciuri, Promo Comentarii
Briose dietetice cu merisoare

Ingrediente pentru 16 briose:

220g faina integrala
100g fructoza
2 lingurite praf de copt
1 lingurita bicarbonat
250ml iaurt (eu am pus iaurt 0,1% grasime)
100ml lapte 1,5% grasime
2 lingurite ulei de rapita
100g merisoare deshidratate

Mod de preparare:

Se amesteca ingredientele uscate (mai putin merisoarele), apoi se adauga cele lichide, iar la sfarsit se incorporeaza merisoarele.
Se umplu formele de briose trei sferturi si ...Citeste »

Briose cu ovaz si mere

Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete lacto vegetariene Comentarii
Briose cu ovaz si mere

Briose cu ovaz si mere (15 bucati)
Ingrediente:

Mar Golden, 350g
Lapte de consum semidegresat, 1.5% grasime, 100ml
Fulgi de ovaz, 100g
Tarate de grau, 100g
Oua proaspete, 3 bucati
Praf de copt, scazut in sodiu, 10g
Esenta de vanilie, imitatie, fara alcool, 13g
Scortisoara, 4g
Zahar brut, 60g

Au iesit 15 briose a cate 48 gr fiecare.
Mod de preparare:

Fulgii de ovaz se macina.
Se amesteca cu ...Citeste »

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
  • Jurnal de insanatosire
    miaumiau, Azi 19:15:13
    Salut tuturor care intrati prin noua mea casuta! Eu sunt mai timida ...
  • Jurnal Bubulina Paula - capitolul 2 :)
    Bubulina Paula, Azi 15:46:53
    Si uite-ma revenind cu pasi timizi spre locul care acum ceva timp ...
  • Punct si de la capat
    Dreamss, Ieri 08:29:01
    Heii! Ma numesc Catalina si am 16 ani. Pot spune ca treaba ...
  • Again...
    Floriana Simona, 25 feb 2014 14:58:19
    Buna! deci...:)) am gasit acest site cu aproape 3 ani in urma(de ...
  • Urasc cardio
    VIODEL, 22 feb 2014 20:31:40
    Dragi slabute, problema mea este ca fac sport acasa si nu ...
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: