Ciulama de ciuperci
Ingrediente (pentru 4 portii)
1 ceapa maricica (80 gr)
400 gr ciuperci champignon proaspete
200 g smantana slaba
1 lingura de faina (17 gr)
1 lingura ulei de masline
sare, piper
verdeata (marar)
2 catei de usturoi
Mod de preparare:
Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Se pune la calit intr-o lingura de ulei de masline.
Cand a devenit ceapa rumena, se ...Citeste »
O reteta de aperitiv dietetic foarte simpla, usor de facut si delicioasa.
Ingrediente pentru 2 portii:
ciuperci champignon – 214 gr (4 “palarii” mari)
sare, piper – dupa gust
mozzarella – 75 gr
patrunjel tocat
Mod de preparare:
Se spala ciupercile. Se rup coditele.
Pe o tava se pune hartie de copt, iar pe ea se aranjeaza “palarioarele” de ciuperci.
Deasupra se presara ...Citeste »
Ingrediente pentru 2 portii:
Aluat
150 gr faina integrala
100 fr branza de vaci
1 lingurita praf de copt
3 linguri de lapte
2 linguri de ulei masline
sare
piper
Umplutura
250 gr rosii
sare
piper
1 bulb de fenicul
50 gr champignon
boia de ardei
1 lingura de ulei de masline
Mod de preparare:
Se framanta faina integrala cu branza de vaci, praful de copt, lapte, uleiul de masline, sare si piper.
Se ...Citeste »