Ingrediente:
pulpa de porc dezosata si degresata, 1045g
ciuperci, 575g
ceapa rosie, 170g
morcov, 145g
telina, 60g
ardei gras rosu, 108g
usturoi, 50g
vin rosu sec, 50ml
sare, piper, busuioc, cimbru si oregano
Mod de preparare:
Se curata legumele. Ceapa se taie fasii, ciupercile se pastreaza intregi, morcovul si telina se taie julienne, iar usturoiul feliute.
Carnea se taie si ea fasii si se condimenteaza cu sare, ...Citeste »
Ingrediente pentru 8 burgeri mari/8 portii:
Carne de porc, proaspata, prelucrata, spata, muschiulet, carne degresata, crud, 1363 gr
Frunze marar proaspat, 20 gr
Patrunjel, proaspat, 15 gr
Ceapa, 207 gr
Oua proaspete – 2 bucati
Sare de/pentru masa, dupa gust
Piper, dupa gust
Mod de preparare:
Carnea de porc se da prin masina de tocat.
Apoi, se dau tot prin masina de tocat verdeturile si ...Citeste »
2 Iunie, 2010Aperitive, Promo
Chiftelute de porc la cuptor (15 bucati)
Ingrediente:
375 gr carne de porc tocata (din pulpa de porc, degresata)
sare
piper
coriandru
marar uscat, 1/2 lingurita
1 ou
Mod de preparare:
Se amesteca toate ingredientele de mai sus.
Se umezesc mainile pentru a forma chiftelutele de porc.
Pe o tava se pune o foaie de hartie de copt si pe ea se pun chiftelutele.
Se dau la ...Citeste »