Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Despre retete

Clatite umplute cu pui si ciuperci si sos bechamel, Montignac faza I

Paste, Pizza, Promo, Retete Montignac faza I 5 Comentarii
Clatite umplute cu pui si ciuperci si sos bechamel, Montignac faza I

Ingrediente clatite:
Faceti clatite din faina de naut, asa cum am aratat la socca (click).
Ingrediente umplutura:

1 ceapa
400 gr ciuperci
piept de pui tocat
pasta de rosii fara adaosuri
sare
piper
usturoi
oregano
apa

Ingrediente sos bechamel:

1 lingura plina faina de naut
2 linguri ulei de masline
sare
apa

Mod de preparare sos bechamel:

Am pus uleiul si faina sa se prajeasca un pic (nu este necesar, eu asa am ...Citeste »

Crema caramel, Montignac faza II

Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete Montignac faza II, Retete South Beach faza II 16 Comentarii
Crema caramel, Montignac faza II

Ingrediente:

1 litru de lapte integral
8 oua
1 lamaie rasa
4 linguri de fructoza in compozitie
4 linguri de fructoza pentru caramel

Mod de preparare:

Se fierbe laptele apoi se lasa la racit, iar pe urma se amesteca cu fructoza, ouale si lamaia rasa.
Intr-un ibric se pune fructoza cu o lingura de apa – doar sa umezeasca fructoza, nu sa fie ...Citeste »

Sarlota de ciocolata, Montignac Faza II

Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete Montignac faza II Comentarii
Sarlota de ciocolata, Montignac Faza II

Ingrediente:

1 avocado
1 pahar mare de 400 gr de zmeura
2 tablete de ciocolata 75% cacao
2 linguri de lapte de cocos ( cocos, apa, emulgator)
2 linguri (mari de ciorba) de sirop de agave

Mod de preparare:

Am facut din avocado piure, am mixat si zmeura in bol, am pus siropul de agave.
In acest timp intr-un vas am topit ciocolata ...Citeste »

Gratin de dovlecei, a la Monti

Mancaruri cu legume, Promo, Retete Montignac faza I, Retete lacto vegetariene Comentarii
Gratin de dovlecei, a la Monti

Ingrediente:

dovlecei
urda
piper
ceapa verde
zaatar
cabanos
rosii
oua – 4 bucati
cascaval

Mod de preparare:

Am pus un rand de felii subtiri de dovlecei, am presarat urda sfaramata, piper, ceapa verde, zaatar (un condiment din Israel), cateva rondele de cabanos (mai mult de miros, ca sunt afumati), apoi am pus iar dovlecei si din nou acelasi strat de urda, ceapa verde, etc…
La sfarsit, am ...Citeste »

Supa crema de ciuperci

Ciorbe, supe, borsuri, Promo, Retete Montignac faza I, Retete lacto vegetariene, Retete vegetariene Comentarii
Supa crema de ciuperci

Reteta preluata de la slabuta Laura, dar pe care eu am adaptat-o un pic.
Supa crema de ciuperci (pentru 4 portii)
Ingrediente:

1 ceapa – 90 gr
o lingura faina soia – 15 gr
ciuperci curatate - 430 gr
1 lingura ulei – 10 ml
1 lingurita vegeta dietetica
cimbru
rozmarin
sare, piper
1 l apa

Mod de preparare:

Se pune la fiert apa cu o lingurita vegeta.
Intre ...Citeste »

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: