Ingrediente:
700 gr dovleac
1 ceapa
100 ml frisca 20%
sare, piper, dupa gust
1 lingurita suc de lamaie (optional)
sos de soia, dupa gust
varf de cutit pudra/praf boia de ardei dulce
cascaval cheag tare, dupa gust
Mod de preparare:
Dovleacul se portioneaza si impreuna cu ceapa se pune pe foc mic, pana cand este gata.
Ceapa se scoate, iar dovleacul se face piure cu ...Citeste »
Ingrediente pentru 6 portii:
conopida proaspata (deja curatata) – 690 gr
ceapa – 103 gr
ceapa verde – 30 gr
lapte semidegresat – 405 gr
ulei de masline extra virgin – 1 lingurita ceai cu varf
usturoi – 15 gr
sare, piper dupa gust
marar pentru ornat
Mod de preparare:
Buchetelele de conopida se pun la fiert.
Separat, intr-o tigaie incinsa, se prajesc pana devin rumene ...Citeste »
Aveti nevoie de:
2 litri de apa
250 de grame de mazare verde boabe
150 de grame de carne de pui taiata in bucatele mici
1 ceapa taiata marunt
1 catel de usturoi tocat bine
sare, piper
Preparare:
Carnea de pui se pune la prajit putin in tigaie teflon si se lasa pana se albeste, apoi se da la o parte.
Intr-o alta cratita ...Citeste »