Ingrediente:
2 dovlecei
1 file de pui
50 gr nuci
100 cascaval, cheag tare
sarea, piper
oregano, cateva fire
ulei de masline
Mod de preparare:
Dovleceii se taie in rondele de 5-6 cm, foarte atent se scoate pulpa, in asa fel incat sa se primeasca niste pahare.
File-ul de pui se taie marunt, se amesteca cu cascavalul razuit, nucile, oregano proaspat si se sareaza/pipereaza.
Dovleceii se ...Citeste »
O reteta ideala, hranitoare si sanatoasa pentru micul dejun.
Ingrediente pentru 2 portii:
4 oua
100 gr branza de vaci
3 rosii
frunzulite de oregano (se poate busuioc, cimbru sau patrunjel)
2 catei de usturoi
sare, piper proaspat macinat, dupa gust
ulei de masline
Mod de preparare:
Rosiile se acopera cu apa fierbinte pentru ~30 secunde, apoi se clatesc cu apa foarte rece si ...Citeste »
O mancare ideala pentru masa de pranz sau cina.
Ingrediente pentru ratatouille:
4-5 rosii
2 ardei grasi
1 vanata
2 dovlecei
1 ceapa
2 catei de usturoi
piper proaspat macinat
sare
cateva fire de cimbru sau alta verdeata
ulei de masline
Ingrediente pentru sos de iaurt si usturoi:
250 gr de iaurt gras
1 catel de usturoi
1/2 lingurita sare
1 legatura verdeata (patrunjel)
Mod de preparare ratatouille:
Rosiile se acopera cu apa ...Citeste »
Ingrediente:
600 gr rosii cherry (se poate si cu rosii simple, dar trebuie sa fie mai coapte sau cu rosii pasate)
1 lingura busuioc
1 lingurita ulei de masline
sare dupa gust
2 bucati mozzarella
2 pliculete gelatina (intarire rapida)
1 legatura ruccola
Mod de preparare:
Daca se folosesc rosii proaspete
rosiile se acopera pentru 2 minute cu apa fierbinte, apoi se clatesc cu apa ...Citeste »
Ingrediente:
2 bucati de avocado
750 ml supa limpede de legume sau pui
1 bucata file de pui
150 ml smantana pentru gatit
100 ml vin alb sec
ceapa verde
suc de lamaie, 1 lingura
paprika, sare, piper dupa gust
Mod de preparare:
File-ul de pui se pregateste la cuptor, invelit intr-o foaie de copt. Se raceste.
Smantana se amesteca cu vinul alb.
Avocado se taie in ...Citeste »