Calorii Slăbuţe Cursuri profesionale de pictura
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Despre Retete dietetice

Fursecuri din tahini cu alune, fara gluten

Deserturi, Dulciuri, Promo Comentarii
Fursecuri din tahini cu alune, fara gluten

Ingrediente:

1/2 cana tahini (pasta de susan)
1/3 cana zahar brut
100 gr unt
1 lingurita praf de copt
1 1/3 cana faina de migdale
alune pentru decor

Mod de preparare:
Untul se tine la temperatura camerei pana cand devine moale. Se amesteca cu zahar, pasta de susan, praf de copt si faina de migdale. Se face un aluat care se imparte in ...Citeste »

Vinete “parmigiana”

Mancaruri cu legume, Promo 5 Comentarii
Vinete “parmigiana”

Ingrediente:

ceapa
usturoi
vinete
suc de rosii
sare
ulei de masline
mozzarella
parmezan
busuioc

Mod de preparare:
Am spalat vinetele, le-am taiat pe lung apoi le-am lasat in apa cam vreo 20 de minute. Le-am lasat la scurs bine, apoi le-am presarat cu putina sare.
Intre timp am pregatit sosul:

am calit ceapa si usturoiul in putin ulei de masline, dupa care am adaugat sucul de rosii si ...Citeste »

Chec cu sparanghel, masline si rosii uscate la soare

Aperitive, Promo Comentarii
Chec cu sparanghel, masline si rosii uscate la soare

Ingrediente

100ml ulei de masline
250g sparanghel (200g sparanghel alb, 50g sparanghel verde-varfurile)
200g faina neagra
2 1/2 lingurite praf de copt (1 plic)
1 lingurita sare
1 lingurita frunze de cimbru proaspat
3 oua
100ml lapte
120g masline negre curatate de samburi
100g rosii uscate
100g branza Horezu razuita

Mod de preparare

Faina, sarea, cimbrul si praful de copt se amesteca.
Se adauga ouale, uleiul de masline, laptele.
Sparanghelul ...Citeste »

Pate dietetic de pui “Slabuta”

Aperitive, Promo Comentarii
Pate dietetic de pui “Slabuta”

Ingrediente pentru 8 portii:

ciuperci champignon crude, 505 g
carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 – 13 saptamani), piept, carne macra, crud, 300 g
frisca lichida 10% grasime, 60 ml
coaja de portocala, proaspata, razuita, 70 g (1 lingura)
mustar galben, preparat, 2.5 g (1/2 lingurita)
ou de gaina, integral, 2 bucati
sare de/pentru masa, 1 g

Mod de preparare:

Fileul ...Citeste »

Pasca fara aluat, dietetica (II)

Deserturi, Dulciuri, Retete Pasti Comentarii
Pasca fara aluat, dietetica (II)

Ingrediente pentru 6 portii:

ricotta – 250 gr
frisca – 60 ml
fructoza/sirop de agave – 55 gr
galbenus de ou – 1 bucata
unt – 20 gr
fistic – 2 linguri
coaja de portocala (sau confiata) – 2 linguri
visine confiate – 2 linguri
smochine uscate – 2 linguri

Mod de preparare:

Ricotta se marunteste cu furculita.
Frisca se pune pe foc mic; focul se stinge ...Citeste »

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
  • Jurnal de insanatosire
    miaumiau, Azi 19:15:13
    Salut tuturor care intrati prin noua mea casuta! Eu sunt mai timida ...
  • Jurnal Bubulina Paula - capitolul 2 :)
    Bubulina Paula, Azi 15:46:53
    Si uite-ma revenind cu pasi timizi spre locul care acum ceva timp ...
  • Punct si de la capat
    Dreamss, Ieri 08:29:01
    Heii! Ma numesc Catalina si am 16 ani. Pot spune ca treaba ...
  • Again...
    Floriana Simona, 25 feb 2014 14:58:19
    Buna! deci...:)) am gasit acest site cu aproape 3 ani in urma(de ...
  • Urasc cardio
    VIODEL, 22 feb 2014 20:31:40
    Dragi slabute, problema mea este ca fac sport acasa si nu ...
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: