Ciorba taraneasca de manzat
Ingrediente:
Carne manzat (pulpa, spata) – 750 g
Morcov – 150 g
Patrunjel radacina – 75 g
Pastarnac – 75 g
Telina radacini – 100 g
Ceapa uscata – 150 g
Cartofi – 300 g
Ardei gras verde – 150 g
Varza alba – 100 g
Rosii – 300 g
Bulion de tomate – 50 g
Leustean verde – 50 g
Mazare verde boabe – ...Citeste »
Ingrediente pentru 1 portie:
1 ou
200g branza de vaci 0% grasimi
1 lingura de ulei masline
suc de la 1/2 lamaie
piper
Mod de preparare:
Se amesteca galbenusul cu branza.
Se adauga uleiul si sucul de lamaie.
Piperati.
Albusul se bate spuma si se adauga cu delicatete la sos.
Se serveste la peste rece sau cald.
Informatii nutritionale per portie: 260 kcal
Reteta recomandata de slabuta: Kathy ...Citeste »
Pulpe cu ciuperci
Ingrediente:
4 pulpe superioare de pui
1 ceapa mare
5 cartofi medii
1/2 kg de ciuperci
4 catei usturoi
1 ardei rosu(optional pentru decorare)
condimente: sare, piper, rozmarin, boia
Mod de preparare:
1. Se iau pulpele si se pun la fiert un pic pana lasa spuma. Apoi se scor se condimenteaza si se lasa deoparte.
2. Se taie cartofii felii grosute si se ...Citeste »