Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Despre Retete dietetice

Slabute 3 – Tiparire alimente/retete

Anunturi 2 Comentarii
Slabute 3 – Tiparire alimente/retete

Ti-au placut retetele dietetice si sanatoase Slabute? Vrei sa le atasezi la un retetar/colectie la care sa apelezi ori de cate ori esti in pana de idei? Tipareste doar ce este important pentru tine.
Acum poti face acest lucru cu ajutorul noii functionalitati din Slabute 3 – tiparire optimizata alimente/retete.
Tiparire optimizata alimente/retete
S-au facut mai multe ...Citeste »

Supa crema de legume, Montignac faza I

Ciorbe, supe, borsuri, Retete Montignac faza I, Retete lacto vegetariene Comentarii
Supa crema de legume, Montignac faza I

Ingrediente:

200 gr rosii
200 gr ardei gras galben
150 gr dovlecei
150 gr ceapa
20 gr usturoi
20 gr patrunjel
10 ml ulei de masline
250 ml iaurt
100 gr branza quark
200 gr broccoli

Mod de preparare:
Se fierb toate legumele, in afara de usturoi, care e optional, si de patrunjel.
Cand au fiert se scurge apa intr-un castron si se mixeza, impreuna cu usturoiul.
Se adauga ...Citeste »

Ciorba de manzat

Ciorbe, supe, borsuri Comentarii
Ciorba de manzat

Ciorba taraneasca de manzat
Ingrediente:

Carne manzat (pulpa, spata) – 750 g
Morcov – 150 g
Patrunjel radacina – 75 g
Pastarnac – 75 g
Telina radacini – 100 g
Ceapa uscata – 150 g
Cartofi – 300 g
Ardei gras verde – 150 g
Varza alba – 100 g
Rosii – 300 g
Bulion de tomate – 50 g
Leustean verde – 50 g
Mazare verde boabe – ...Citeste »

Sos de iaurt

Sosuri Comentarii

Ingrediente:

1 galbenus
1 lingura mustar
1/2 lingurita sare
200 g iaurt
zeama de lamaie

Mod de preparare:
Se amesteca galbenusul de ou cu sarea si mustarul.
Apoi se incorporeaza treptat iaurtul.
Se adauga zeama de lamaie dupa gust.

Somon cu anghinare

Mancaruri cu peste Comentarii
Somon cu anghinare

Ingrediente pentru 4 portii:

4 anghinare
300g somon fiert
200g branza 0%
marar
piper
sos “mousseline” cu lamaie

Mod de preparare:
Inabusiti anghinarele, indepartati foile si pastrati miezurile.
Frecati cu mixerul jumatate de somon, impreuna cu branza si cu partea carnoasa a foilor de anghinare.
Amestecati aceasta pasta cu restul somonului maruntit cu verdeata si 4 linguri de sos “mousseline”.
Umpleti miezurile cu preparatul.
Se poate servi ...Citeste »

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: