Ingrediente:
2 bucati de avocado
750 ml supa limpede de legume sau pui
1 bucata file de pui
150 ml smantana pentru gatit
100 ml vin alb sec
ceapa verde
suc de lamaie, 1 lingura
paprika, sare, piper dupa gust
Mod de preparare:
File-ul de pui se pregateste la cuptor, invelit intr-o foaie de copt. Se raceste.
Smantana se amesteca cu vinul alb.
Avocado se taie in ...Citeste »
Ingrediente:
1/2 cana tahini (pasta de susan)
1/3 cana zahar brut
100 gr unt
1 lingurita praf de copt
1 1/3 cana faina de migdale
alune pentru decor
Mod de preparare:
Untul se tine la temperatura camerei pana cand devine moale. Se amesteca cu zahar, pasta de susan, praf de copt si faina de migdale. Se face un aluat care se imparte in ...Citeste »
Ingrediente:
1 1/2 cana faina de migdale (se poate inlocui cu faina grau integrala)
3/4 cana cacao
1/2 lingurita sare
1/4 lingurita piper macinat foarte fin
1/2 lingurita scortisoara macinata
160 gr unt, moale
115 gr zahar brut, natural
1 ou mare
1 1/2 lingurita extract natural de vanilie
zahar brut pentru ornat
Mod de preparare:
Faina de migdale, cacao, sarea, piperul si scortisoara se amesteca foarte ...Citeste »
Ingrediente:
ceapa
usturoi
vinete
suc de rosii
sare
ulei de masline
mozzarella
parmezan
busuioc
Mod de preparare:
Am spalat vinetele, le-am taiat pe lung apoi le-am lasat in apa cam vreo 20 de minute. Le-am lasat la scurs bine, apoi le-am presarat cu putina sare.
Intre timp am pregatit sosul:
am calit ceapa si usturoiul in putin ulei de masline, dupa care am adaugat sucul de rosii si ...Citeste »
25 Septembrie, 2011Aperitive, Promo
Ingrediente
100ml ulei de masline
250g sparanghel (200g sparanghel alb, 50g sparanghel verde-varfurile)
200g faina neagra
2 1/2 lingurite praf de copt (1 plic)
1 lingurita sare
1 lingurita frunze de cimbru proaspat
3 oua
100ml lapte
120g masline negre curatate de samburi
100g rosii uscate
100g branza Horezu razuita
Mod de preparare
Faina, sarea, cimbrul si praful de copt se amesteca.
Se adauga ouale, uleiul de masline, laptele.
Sparanghelul ...Citeste »