Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Despre Retete dietetice

Budinca cu urda, Montignac faza I

Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete Montignac faza I 2 Comentarii
Budinca cu urda, Montignac faza I

… pentru ca imi era pofta de ceva dulce am zis sa fac ceva care sa mearga la PL, ca doar urda e cu grasime…
Ingrediente:

~400 g urda
6 oua
esenta de rom
coaja de portocala
migdale sfaramate
3 linguri de faina de soia
fructoza (cam 3-4 linguri)

Mod de preparare:

Se amesteca toate ingredientele, se pun intr-o forma acoperita cu hartie de copt ...Citeste »

Prajitura cu ciocolata

Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete Montignac faza I, Retete lacto vegetariene 5 Comentarii
Prajitura cu ciocolata

Prajitura cu ciocolata, Montignac faza I
Ingrediente:

310 gr ciocolata neagra (70% cacao) rupta bucati, plus 185 gr pentru topping
10 oua mari, cu galbenusurile separate de albusuri

Mod de preparare:

Captusiti un vas cu pergament pentru gatit.
Pe margine, pergamentul ar trebui sa fie cu cativa cm mai inalt decat vasul.
Preincalziti cuptorul cu 15-20 de minute la 200 de grade ...Citeste »

Supa crema de legume, Montignac faza I

Ciorbe, supe, borsuri, Retete Montignac faza I, Retete lacto vegetariene Comentarii
Supa crema de legume, Montignac faza I

Ingrediente:

200 gr rosii
200 gr ardei gras galben
150 gr dovlecei
150 gr ceapa
20 gr usturoi
20 gr patrunjel
10 ml ulei de masline
250 ml iaurt
100 gr branza quark
200 gr broccoli

Mod de preparare:
Se fierb toate legumele, in afara de usturoi, care e optional, si de patrunjel.
Cand au fiert se scurge apa intr-un castron si se mixeza, impreuna cu usturoiul.
Se adauga ...Citeste »

Ciorba de manzat

Ciorbe, supe, borsuri Comentarii
Ciorba de manzat

Ciorba taraneasca de manzat
Ingrediente:

Carne manzat (pulpa, spata) – 750 g
Morcov – 150 g
Patrunjel radacina – 75 g
Pastarnac – 75 g
Telina radacini – 100 g
Ceapa uscata – 150 g
Cartofi – 300 g
Ardei gras verde – 150 g
Varza alba – 100 g
Rosii – 300 g
Bulion de tomate – 50 g
Leustean verde – 50 g
Mazare verde boabe – ...Citeste »

Sos de iaurt

Sosuri Comentarii

Ingrediente:

1 galbenus
1 lingura mustar
1/2 lingurita sare
200 g iaurt
zeama de lamaie

Mod de preparare:
Se amesteca galbenusul de ou cu sarea si mustarul.
Apoi se incorporeaza treptat iaurtul.
Se adauga zeama de lamaie dupa gust.

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: