Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Despre retete montignac

Clatite umplute cu pui si ciuperci si sos bechamel, Montignac faza I

Paste, Pizza, Promo, Retete Montignac faza I 5 Comentarii
Clatite umplute cu pui si ciuperci si sos bechamel, Montignac faza I

Ingrediente clatite:
Faceti clatite din faina de naut, asa cum am aratat la socca (click).
Ingrediente umplutura:

1 ceapa
400 gr ciuperci
piept de pui tocat
pasta de rosii fara adaosuri
sare
piper
usturoi
oregano
apa

Ingrediente sos bechamel:

1 lingura plina faina de naut
2 linguri ulei de masline
sare
apa

Mod de preparare sos bechamel:

Am pus uleiul si faina sa se prajeasca un pic (nu este necesar, eu asa am ...Citeste »

Gratin de dovlecei, a la Monti

Mancaruri cu legume, Promo, Retete Montignac faza I, Retete lacto vegetariene Comentarii
Gratin de dovlecei, a la Monti

Ingrediente:

dovlecei
urda
piper
ceapa verde
zaatar
cabanos
rosii
oua – 4 bucati
cascaval

Mod de preparare:

Am pus un rand de felii subtiri de dovlecei, am presarat urda sfaramata, piper, ceapa verde, zaatar (un condiment din Israel), cateva rondele de cabanos (mai mult de miros, ca sunt afumati), apoi am pus iar dovlecei si din nou acelasi strat de urda, ceapa verde, etc…
La sfarsit, am ...Citeste »

Quiche cu somon si branza cu mucegai in stil Montignac

Mancaruri cu peste, Promo, Retete Montignac faza I Comentarii
Quiche cu somon si branza cu mucegai in stil Montignac

Quiche cu somon si branza cu mucegai
Ingrediente pentru 4 portii:

ulei de masline de calitate
1 ceapa alba taiata marunt
100 grame parmezan, dat pe razatoare
2 linguri de busuioc proaspat, taiat
8 oua mari
250 ml smantana dulce
10 masline negre fara samburi
300 gr somon afumat, taiat felii
100 gr branza Roquefort, taiata cubulete

Mod de preparare:

Ungeti usor un vas ceramic pentru cuptor ...Citeste »

Supa crema de ciuperci

Ciorbe, supe, borsuri, Promo, Retete Montignac faza I, Retete lacto vegetariene, Retete vegetariene Comentarii
Supa crema de ciuperci

Reteta preluata de la slabuta Laura, dar pe care eu am adaptat-o un pic.
Supa crema de ciuperci (pentru 4 portii)
Ingrediente:

1 ceapa – 90 gr
o lingura faina soia – 15 gr
ciuperci curatate - 430 gr
1 lingura ulei – 10 ml
1 lingurita vegeta dietetica
cimbru
rozmarin
sare, piper
1 l apa

Mod de preparare:

Se pune la fiert apa cu o lingurita vegeta.
Intre ...Citeste »

Quiche cu branza in stil Montignac

Mancaruri cu legume, Promo, Retete Montignac faza I, Retete lacto vegetariene Comentarii
Quiche cu branza in stil Montignac

Quiche cu branza, Montignac faza I
Ingrediente pentru 4 portii:

10 rosii coapte, taiate in jumatate
ulei de masline de calitate
1 lingurita de usturoi pisat
1 lingurita de ierburi de Provence
1 ceapa alba taiata marunt
250 de grame de bacon sau sunca neafumata, taiat cubulete
8 oua mari
500 de ml smantana dulce
1 lingura arpagic taiat marunt
100 de grame de branza Gruyere ...Citeste »

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: