Ingrediente pentru 2 portii:
un borcan de ghebe marinate (lichid scurs)
4 oua fierte
2 linguri sos pesto alla genovese
Mod de preparare:
Ghebele se taie feliute.
Se amesteca foarte bine cu sos pesto.
La aceasta compozitie se adauga 2 oua fierte maruntite. Iarasi se amesteca.
Amestecul se pune in doua farfurii, iar deasupra se pun sferturile de oua fierte.
Optiune: se poate mixa ...Citeste »
Ingrediente:
file de peste (somon, cod, salau, etc) – 500 gr
broccoli – 400 gr
2 oua
lapte – 2-3 linguri
sare, piper dupa gust
Mod de preparare:
Pestele si broccoli se gatesc la abur, ~15 minute.
Pestele se pune pe o tava tapetata cu hartie de copt, se sareaza, pipereaza dupa gust.
Broccoli, ouale si sarea se bat in blender.
Daca piure-ul rezultat este ...Citeste »
Ingrediente pentru 28 bucati (~57 kcal/bomboana):
prune uscate – 165 gr
nuci – 100 gr
merisoare uscate – 125 gr
pentru invelis:
nuci – 25 gr
cacao – 8 gr
zahar brut/sirop de agave – 15 gr
Mod de preparare:
Ingredientele se pun in blender si se mixeaza.
Se formeaza bomboane in forma de bilute, dimensiunea aproximativa a unei nuci, in jur de 15 gr ...Citeste »
Ingrediente pentru 2 portii:
mango – 1 bucata
avocado – 1 bucata
file de pui – 2 jumatati de piept de pui
suc de lamaie – 1 lingura
sare, piper – dupa gust
apa – 1 lingura
Mod de preparare:
Fileul de pui se fierbe si se raceste.
Mango se curata si se taie cubulete, punem deoparte 1/3.
Avocado se curata si se taie cubulete, ...Citeste »
Ingrediente:
3 rosii
sare si piper negru macinat
3 fire de cimbru
1 fir de rozmarin
1 catel de usturoi, pisat
25 gr parmezan ras
Mod de preparare:
Cuptorul se preincalzeste pana la 200 C.
Frunzulitele de cimbru si rozmarin se toaca marunt.
Rosiile se taie in doua jumatati, se pun pe tava tapetata cu hartie de copt, se sareaza, pipereaza dupa gust.
Deasupra se presara ...Citeste »