12 Iunie, 2012Aperitive, Promo
Ingrediente pentru 13-15 bucati:
200 gr quinoa nepreparat
2-3 oua
1 ceapa
100 gr parmezan
4 catei de usturoi
ceapa verde
100 gr fulgi de ovaz macinati
1/2 lingurita sare, piper dupa gust
Mod de preparare:
Quinoa se prepara conform indicatiilor de pe punga sau se respecta proportia de 1:1.5 (apa), se pune pe foc si se fierbe la foc mic ~12-15 minute. Se sareaza ...Citeste »
Ingrediente:
pulpa de porc dezosata si degresata, 1045g
ciuperci, 575g
ceapa rosie, 170g
morcov, 145g
telina, 60g
ardei gras rosu, 108g
usturoi, 50g
vin rosu sec, 50ml
sare, piper, busuioc, cimbru si oregano
Mod de preparare:
Se curata legumele. Ceapa se taie fasii, ciupercile se pastreaza intregi, morcovul si telina se taie julienne, iar usturoiul feliute.
Carnea se taie si ea fasii si se condimenteaza cu sare, ...Citeste »
Ingrediente:
fasole verde, 190g
ceapa maruntita congelata, 5g
ulei de masline extravirgin, 30g
morcovi, cruzi, 160g
usturoi, 7g
cartofi, 350g
rosii, 185g
zucchini, 280g
vinete, 305g
ceapa verde, 15g
ceapa, 75g
ardei rosu gras, 200g
mazare fina congelata, 150g
pasta de rosii cubulete, 380g
patrunjel uscat, 2g
Mod de preparare:
Se curata, se spala si se maruntesc (cele care trebuie) legumele, apoi se pun intr-o tigaie, se pune sare dupa gust si ...Citeste »
Nu poti sa stai departe de cozonac? Ti-e frica ca dupa Pasti kilogramele in plus isi vor face aparitia.
Iata o reteta, care, cu siguranta, te va bucura, un cozonac dietetic, pe care il vei putea gusta, fara sa aduci mari pagube dietei.
Cozonac dietetic, de Pasti
Ingrediente:
30 gr drojdie de bere
300 ml lapte degresat/semidegresat
150 gr fructoza
300 ...Citeste »
Ingrediente:
ficatei de pasare – 1 kg
1 ceapa mare – 150 gr
1 lingura boia dulce de ardei – 7 gr
1 lingurita vegeta – 10 gr
sare si piper dupa gust (eu am folosit 4 gr de piper si 4 gr de sare)
9 catei de usturoi – 15 gr
ulei pentru prajit ceapa si uns tava – 20 gr
Mod ...Citeste »