Ingrediente:
700 gr dovleac
1 ceapa
100 ml frisca 20%
sare, piper, dupa gust
1 lingurita suc de lamaie (optional)
sos de soia, dupa gust
varf de cutit pudra/praf boia de ardei dulce
cascaval cheag tare, dupa gust
Mod de preparare:
Dovleacul se portioneaza si impreuna cu ceapa se pune pe foc mic, pana cand este gata.
Ceapa se scoate, iar dovleacul se face piure cu ...Citeste »
Comuniunea frumoasă dintre experienţă, cunoaştere, dragoste pentru oameni şi pasiune pentru tehnologie a dat naştere “fenomenului Slăbuţe”.
Prezent si inovatie
Pe parcursul ultimilor 3 ani de cercetare si dezvoltare, pe Slabute nu s-au stabilit doar standarde in domeniul stilului de viata sanatos (ex: “Nu trebuie sa slabesti, trebuie doar sa-ti schimbi stilul de viata“), dar si in ...Citeste »
Ingrediente pentru un chec mare:
3/4 cana faina de migdale
3 oua
3/4 cana zahar de trestie
1/4 lingurita praf de copt
1/2 lingurita sare
extract de vanilie naturala
1/2 cana caise uscate
1/2 cana prune uscate fara samburi
3/4 cana curmale fara samburi
1/4 cana merisoare uscate
1/2 cana smochine
3 cani de jumatati de nuci
Mod de preparare:
Cuptorul se incalzeste pana la 150C.
Faina de migdale se ...Citeste »
Ingrediente pentru 1 brad:
1 pahar faina de migdale
putina sare
1/2 lingurita praf de copt
50 gr unt moale
50 gr sirop de agave
1 1/2 linguri miere, incalzita putin de tot
1 galbenus
cate 1/4 lingurita de: ghimbir, scortisoara, cardamon, nucsoara si anason stelat
150-200 gr ciocolata alba fara zahar
Mod de preparare:
Din faina de migdale, sare, praf de copt, unt, sirop de ...Citeste »
Ingrediente:
500 gr file de curcan (sau pui)
150 gr mozzarella
50 gr rosii uscate
5 oua
1 lingurita de ierburi aromatice (busuioc, oregano, cimbru)
2 catei de usturoi
2 linguri lapte
1/2 lingurita piper roz macinat
oregano proaspat
Mod de preparare:
File-ul de curcan se toaca pana cand se obtine o compozitie foarte fina.
Se adauga laptele, ouale, sarea, piperul si ierburile, se piseaza usturoiul si ...Citeste »