Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Despre retete

Burger dietetic de porc

Mancaruri cu carne, Retete Montignac faza I, Retete South Beach faza I, Retete South Beach faza II, Retete South Beach faza III 1 Commentariu
Burger dietetic de porc

Ingrediente pentru 8 burgeri mari/8 portii:

Carne de porc, proaspata, prelucrata, spata, muschiulet, carne degresata, crud, 1363 gr
Frunze marar proaspat, 20 gr
Patrunjel, proaspat, 15 gr
Ceapa, 207 gr
Oua proaspete – 2 bucati
Sare de/pentru masa, dupa gust
Piper, dupa gust

Mod de preparare:

Carnea de porc se da prin masina de tocat.
Apoi, se dau tot prin masina de tocat verdeturile si ...Citeste »

Crap cu sos de rosii, ceapa verde si lime

Mancaruri cu peste, Promo Comentarii
Crap cu sos de rosii, ceapa verde si lime

O reteta foarte simpla, dar deosebit de gustoasa si sanatoasa.
Ingrediente pentru 2 portii:

un peste/crap intreg proaspat
sare, piper
ceapa verde, cat mai multa
rosii pasata – 400 gr
1 ulei masline

Mod de preparare:

Pestele se curata si se spala. Se portioneaza.
Se pune la gatit in vasul cu aburi.
In paralel, intr-o tigaie de teflon se pune uleiul de masline, rosiile pasata ...Citeste »

Pate fin de pui cu champignon si coaja de portocale

Aperitive, Promo, Retete Craciun Comentarii
Pate fin de pui cu champignon si coaja de portocale

Ingrediente pentru 6 portii:

champignon mici – 150 gr
file de pui/piept de pui – 300 gr
ou de gaina, integral – 2 bucati
coaja de portocale rasa fin – 1 lingura
pesmete razuit –  1 lingura
frisca 20% grasime – 60 ml
mustar – 1/2 lingurita ceai
sare, piper alb – dupa gust

Mod de preparare:

Fileul de pui se da prin blender sau ...Citeste »

Tarta colorata “Slabute”

Mancaruri cu legume, Promo, Retete South Beach faza I, Retete South Beach faza II, Retete South Beach faza III Comentarii
Tarta colorata “Slabute”

Ingrediente pentru 10 portii:

sare de/pentru masa – 1.5gr
branza negrasa 0% grasime – 875 gr
broccoli, gatit, fiert, scurs de apa, cu sare – 425 gr
conopida, gatita, fiarta, scursa de apa, cu sare – 830 gr
ardei (rosu, congelat) – 160 gr
ou de gaina, integral – 6 bucati
cascaval cu grasime redusa, Cheddar sau Colby – 45 gr

Mod de ...Citeste »

Tarta cu branza de oaie, urda si spanac (Montignac faza I)

Aperitive, Promo, Retete Montignac faza I, Retete Montignac faza II, Retete South Beach faza I, Retete South Beach faza II, Retete South Beach faza III 9 Comentarii
Tarta cu branza de oaie, urda si spanac (Montignac faza I)

Ingrediente pentru 6 portii:

6 oua
500 urda usor sarata
200 branza de oaie sarata
200 gr spanac congelat
o ceapa
3 catei de usturoi

Mod de preparare:

Se mixeaza toate ingredientele (ceapa si usturoiul facute in blender si apoi puse la oala cu spanacul la fiert).
Compozitia se rastoarna intr-un vas de tarta yena si se da la cuptor pentru 30 minute.

Pofta buna! ...Citeste »

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: