Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Despre retete

Briose dietetice cu merisoare

Deserturi, Dulciuri, Promo Comentarii
Briose dietetice cu merisoare

Ingrediente pentru 16 briose:

220g faina integrala
100g fructoza
2 lingurite praf de copt
1 lingurita bicarbonat
250ml iaurt (eu am pus iaurt 0,1% grasime)
100ml lapte 1,5% grasime
2 lingurite ulei de rapita
100g merisoare deshidratate

Mod de preparare:

Se amesteca ingredientele uscate (mai putin merisoarele), apoi se adauga cele lichide, iar la sfarsit se incorporeaza merisoarele.
Se umplu formele de briose trei sferturi si ...Citeste »

Clatite umplute cu pui si ciuperci si sos bechamel, Montignac faza I

Paste, Pizza, Promo, Retete Montignac faza I 5 Comentarii
Clatite umplute cu pui si ciuperci si sos bechamel, Montignac faza I

Ingrediente clatite:
Faceti clatite din faina de naut, asa cum am aratat la socca (click).
Ingrediente umplutura:

1 ceapa
400 gr ciuperci
piept de pui tocat
pasta de rosii fara adaosuri
sare
piper
usturoi
oregano
apa

Ingrediente sos bechamel:

1 lingura plina faina de naut
2 linguri ulei de masline
sare
apa

Mod de preparare sos bechamel:

Am pus uleiul si faina sa se prajeasca un pic (nu este necesar, eu asa am ...Citeste »

Chipsuri Montignac faza I

Promo, Retete Montignac faza I 1 Commentariu
Chipsuri Montignac faza I

Ingrediente:

faina de naut - 3 linguri
ulei de masline - 1/2 lingurita
apa - 4-5 linguri

Mod de preparare:

Se amesteca ingredientele, daca se formeaza cocoloase se sparg cu mixerul (cel cu lame, nu cel cu care batem albusurile).
Se fac intr-o tigaie de teflon cu ajutorul unei palete de silicon.
Tigaia se pune un pic la incins, se unge cu putin ulei, cu ...Citeste »

Cannelloni cu urda “Slabuta”

Paste, Pizza, Promo Comentarii
Cannelloni cu urda “Slabuta”

Cannellonni (din grau dur) cu urda
Ingrediente pentru 11 portii:

Cannelloni din faina din grau dur – 250g
Urda – 250g
Oua proaspete – 95g (2 bucati)
Sare de/pentru masa – 6g (1 lingurita)
Lapte pasteurizat 2,5% grasime – 100ml
Apa plata – 100ml
Cascaval 17% grasime, fara lactoza – 60g
Marar – 60g

Mod de preparare:

Se pun 2 l apa intr-un vas, la fiert. ...Citeste »

Crema caramel, Montignac faza II

Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete Montignac faza II, Retete South Beach faza II 16 Comentarii
Crema caramel, Montignac faza II

Ingrediente:

1 litru de lapte integral
8 oua
1 lamaie rasa
4 linguri de fructoza in compozitie
4 linguri de fructoza pentru caramel

Mod de preparare:

Se fierbe laptele apoi se lasa la racit, iar pe urma se amesteca cu fructoza, ouale si lamaia rasa.
Intr-un ibric se pune fructoza cu o lingura de apa – doar sa umezeasca fructoza, nu sa fie ...Citeste »

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: