O reteta de aperitiv dietetic foarte simpla, usor de facut si delicioasa.
Ingrediente pentru 2 portii:
ciuperci champignon – 214 gr (4 “palarii” mari)
sare, piper – dupa gust
mozzarella – 75 gr
patrunjel tocat
Mod de preparare:
Se spala ciupercile. Se rup coditele.
Pe o tava se pune hartie de copt, iar pe ea se aranjeaza “palarioarele” de ciuperci.
Deasupra se presara ...Citeste »
Ingrediente pentru 2 portii:
Aluat
150 gr faina integrala
100 fr branza de vaci
1 lingurita praf de copt
3 linguri de lapte
2 linguri de ulei masline
sare
piper
Umplutura
250 gr rosii
sare
piper
1 bulb de fenicul
50 gr champignon
boia de ardei
1 lingura de ulei de masline
Mod de preparare:
Se framanta faina integrala cu branza de vaci, praful de copt, lapte, uleiul de masline, sare si piper.
Se ...Citeste »
17 Iunie, 2010Paste, Pizza
Ingrediente:
30 gr rucola
2 rosii
50 gr mozzarella
3 masline fara samburi
1 fir de ceapa de verde
1 lingurita de ulei de masline
sare
piper
100 gr fusilli (paste spiralate)
Mod de preparare:
Spalati si curatati rucola, apoi taiati-o in bucati mai maricele.
Rosiile opariti-le, indepartati-le coaja, tocati-le si apoi pasati-le marunt.
Mozzarella se taie in bucatele.
Maslinele se taie inele.
Ceapa verde se spala si se taie ...Citeste »
Ingrediente:
dovlecei
urda
piper
ceapa verde
zaatar
cabanos
rosii
oua – 4 bucati
cascaval
Mod de preparare:
Am pus un rand de felii subtiri de dovlecei, am presarat urda sfaramata, piper, ceapa verde, zaatar (un condiment din Israel), cateva rondele de cabanos (mai mult de miros, ca sunt afumati), apoi am pus iar dovlecei si din nou acelasi strat de urda, ceapa verde, etc…
La sfarsit, am ...Citeste »
Aveti nevoie de:
2 litri de apa
250 de grame de mazare verde boabe
150 de grame de carne de pui taiata in bucatele mici
1 ceapa taiata marunt
1 catel de usturoi tocat bine
sare, piper
Preparare:
Carnea de pui se pune la prajit putin in tigaie teflon si se lasa pana se albeste, apoi se da la o parte.
Intr-o alta cratita ...Citeste »