Ingrediente pentru 10 portii:
piept de pui – 1 kg
salata – 2 capatani
ceapa verde – 1 legatura
ridiche – 4 bucati medii
ardei gras verde – 3 bucati
ceapa – 3-4 bucati medii
unt – 15-20 gr
rodie – 1/2 bucata medie
maioneza light (1 borcanel)
sare, piper negru – dupa gust
Mod de preparare:
Pieptul de pui se pune la fiert cu 1 lingurita ...Citeste »
Ingrediente pentru 10 portii:
ton in suc propriu – 1 conserva (200 gr)
oua fierte – 3 bucati
ceapa – 1 bucata
mar – 1 bucata
cascaval (cheag tare) – 100 gr
rodie – 1/2 bucata
sare, piper negru – dupa gust
maioneza light – 75 gr
iaurt natur (smantana) – 50 gr
Mod de preparare:
Se amesteca maioneza cu iaurt.
Ceapa se taie marunt, se pune ...Citeste »
Salata de fasole, reteta de post
Ingrediente pentru 4 portii:
250 gr fasole boabe (fiarta, cu morcovi, pastarnac si ceapa)
3 ridichi
1 ardei gras rosu
1 ceapa rosie, medie
1 legatura de patrunjel
sare, piper, dupa gust
2-3 linguri de ulei de masline
1 lingura otet balsamic
Mod de preparare:
Fasolea fiarta se pune la scurs si racit.
Ceapa, ridichile, ardeiul gras si patrunjelul se curata ...Citeste »