Parfe “rasaritul soarelui”
19 Februarie, 2010 Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete South Beach faza II, Retete lacto vegetariene |
![]() |
Parfe “Rasaritul soarelui” (pentru 2 portii)
Ingrediente:
- 1 cana capsune taiate felii
- 1 cana iaurt cu vanilie, degresat si fara zahar
- 1/2 cana cereale cu continut ridicat de fibre
Mod de preparare:
- Asezati in starturi capsunele, iaurtul si cerealele in 2 pahare de desert.
Informatii nutritionale per portie:
185 calorii, 8 gr proteine, 37 gr carbohidrati, 1 gr grasime, 0 gr grasimi saturate, 102 mg sodiu, 3 mg colesterol, 6 gr fibre.
Sursa: Cartea “Slabeste sanatos cu dieta South Beach”, de dr. Arthur Agatston, Bucuresti, Editura Curtea Veche, 2004
Mai cititi si...
- Capsune cu iaurt si vanilie
Capsune cu iaurt si vanilie (pentru 1 portie) Ingrediente: 125 g iaurt degresat cu aroma de vanilie 1/2 cana capsune taiate bucatele Mod de preparare: Puneti iaurtul intr-o cupa si adaugati capsunele. Se poate servi imediat. Informatii nutritionale per portie: 85 calorii, 4 - Crema de urda cu vanilie
Crema de urda cu vanilie (pentru 1 portie) Ingrediente: ½ cana urda partial degresata ¼ lingurita esenta de vanilie 1 pachet indulcitor de zahar Mod de preparare: Amestecati intr-un castron urda, esenta de vanilie si indulcitorul de zahar. Serviti compozitia rece. Informatii nutritionale - Surpriza cu scortisoara
Surpriza cu scortisoara (pentru 1 portie) Ingrediente: 1/4 cana branza de vaci dietetica 1 felie paine multicereale 1 varf de cutit scortisoara Mod de preparare: Intindeti branza de vaci pe felia de paine. Presarati-o cu scortisoara si puneti-o pe gratar 2-3 minute - Sos vinegreta cu otet balsamic
Sos vinegreta cu otet balsamic (pentru 2/3 cana de sos) Ingrediente: 1/3 cana ulei de masline extravirgin 1/3 cana otet balsamic 2 lingurite cimbru proaspat, maruntit 1/4 lingurita sare 1/8 lingurita piper alb 1 lingura busuioc proaspta, maruntit Mod de preparare: Puneti uleiul de - Crema de urda cu coaja de lamaie
Crema de urda cu coaja de lamaie (pentru 1 portie) Ingrediente: ½ cana urda partial degresata ¼ lingurita coaja rasa de lamaie ¼ lingurita esenta de vanilie 1 pachet inlocuitor de zahar Mod de preparare: Amestecati intr-un castron urda, coaja de lamaie,