Calorii Slăbuţe Cursuri profesionale de pictura
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Prajitura cu branza

Ingrediente:

  • 250 gr branza proaspata degresata
  • 5 gr coaja de lamaie
  • 3 oua
  • 60 gr fructoza
  • 1 praf de sare
  • 10 ml ( merge si mai putin) ulei de masline pentru uns forma
  • 2 ml esenta de vanilie

Mod de preparare:

  1. Se fierbe coaja de lamaie cateva minnute, apoi se toaca marunt.
  2. Fructoza se amesteca cu galbenusurile, se freaca pana capata un amestec cremos.
  3. Se adauga branza, coaja de lamaie si se amesteca pana se obtine un amestec omogen.
  4. Se adauga sarea la albusuri si se bat cu mixerul pana se intaresc.
  5. Se incorporeaza cele 2 compozitii cu o spatula de jos in sus.
  6. Se unge forma cu ulei de masline si se toarna compozitia in forma.
  7. Se da la cuptor aprox 35 min.

Mai cititi si...

  • Pachetele cu spanac si branza
    Ingrediente: Pentru aluat: 300 gr faina integrala 100 ml lapte 13 gr drojdie 1 lingura jumate ulei de masline – 30 ml 1 ou 1 lingurita otet de mere 1 praf de sare Pentru umplutura: 1/2 ceapa – 35 gr spanac congelat – 140 gr telemea light
  • Cheesecake sicilian aromat de Craciun
    Iti propunem o alta varianta de desert dietetic delicios pentru masa de Craciun – o reteta de cheesecake sicilian. Ingredientele sunt pentru 12 portii, iar o portie are ~230 kcal. Ingrediente blat: oua – 2 bucata fructoza/sirop agave/miere –
  • Panna cotta cu sos de capsuni/fructe de padure
    Ingrediente: frisca – 1 pahar lapte – 1 pahar zahar brut/sirop de agave – 75 gr extract natural de vanilie – 1 lingurita gelatina, intarire rapida – 8 gr coaja de lamaie – 1 bucata capsuni/fructe de padure – 300 gr Mod de
  • Rulada cu gem
    Ingrediente: 4 oua 4 linguri rase fructoza ( aprox 35 gr) 2 linguri ulei de masline ( aprox 40 ml) 4 linguri faina integrala ( aprox 55 gr) 1 fiola esenta vanilie ( 10 ml) 4- 5 lunguri gem fara zahar Mod
  • Crema caramel, Montignac faza II
    Ingrediente: 1 litru de lapte integral 8 oua 1 lamaie rasa 4 linguri de fructoza in compozitie 4 linguri de fructoza pentru caramel Mod de preparare: Se fierbe laptele apoi se lasa la racit, iar pe urma se amesteca cu fructoza, ouale

Scrie o părere

Dacă vrei să discuţi mai multe despre stilul de viaţă sănătos şi alimentatia corectă, intră pe forum!

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare:
Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete Montignac faza I, Retete lacto vegetariene (365 / 452)


Clatite din ovaz, reteta pentru Montignac faza I Ingrediente: fulgi de ovaz apa sau lapte degresat 0.1% gem dietetic, fara zahar Mod de preparare: Se pun, intr-un castron, fulgii de ovaz cu apa sau lapte ...