Calorii Slăbuţe Cursuri profesionale de pictura
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Fursecuri simple cu migdale

Fursecuri cu migdale (pentru 13 bucati)

fursecuri cu migdale Fursecuri simple cu migdaleIngrediente:

  • 5 gr tarate fine de grau
  • 58 gr faina integrala
  • 30 gr fructoza, sirop de agave
  • 4 ml esenta de vanilie, lamaie
  • 10 ml ulei masline, o lingura
  • 13 migdale
  • 5 gr scortisoara
  • 25 gr unt/(nu margarina)

Mod de preparare:

  1. Se topeste untul si se freaca cu fructoza pana se topeste.
  2. Se adauga uleiul si se amesteca bine.
  3. Apoi esentele, taratele, faina si scortisoara si se amesteca bine, bine.
  4. Iese un aluat lipicios.
  5. Cu mana data prin faina se fac bilute in palma , apoi se turtesc si se pun intr-o tava cu hartie de copt.
  6. In mijloc se pune cate o migdale si se preseaza.
  7. Se da la cuptorul incins cca 15 min.
  8. Se poate orna cu fructoza pudra

Informatii nutritionale per 100 gr: Fursecuri simple, cu migdale

Mai cititi si...

  • Fursecuri de migdale, pentru Craciun
    Pentru aceasta reteta de fursecuri pentru Craciun se va folosi faina de migdale decojite sau nedecojite, depinde de culoarea pe care vrem sa o aiba fursecurile, deschisa sau putin intunecata. Ingrediente pentru 16 fursecuri: ou integral –
  • Chec dietetic cu fructoza “Slabuta”
    Chec dietetic “Slabuta” Ingrediente: Tarate fine de grau, 100% natural si integral – 70 gr Oua proaspete – 265 gr (5 bucati) Bicarbonat de sodiu, alimentar – 5 gr Praf de copt, scazut in sodiu – 10 gr Esenta de vanilie,
  • Fursecuri din tahini cu alune, fara gluten
    Ingrediente: 1/2 cana tahini (pasta de susan) 1/3 cana zahar brut 100 gr unt 1 lingurita praf de copt 1 1/3 cana faina de migdale alune pentru decor Mod de preparare: Untul se tine la temperatura camerei pana cand devine moale. Se amesteca
  • Paine Montignac
    Ingrediente: 410 gr faina integrala 1 plic drojdie uscata 300 ml apa calda 1 lingurita sare Mod de preparare: Drojdia se pune in apa calduta si se amesteca. Se lasa cam 15 minute. Apoi se adauga faina si sarea, si se amesteca
  • Biscuiti cu piper negru, fara gluten
    Ingrediente: 1 1/2 cana faina de migdale (se poate inlocui cu faina grau integrala) 3/4 cana cacao 1/2 lingurita sare 1/4 lingurita piper macinat foarte fin 1/2 lingurita scortisoara macinata 160 gr unt, moale 115 gr zahar brut, natural 1 ou mare 1 1/2

3 păreri despre “Fursecuri simple cu migdale”

  1. 3
    Florina

    Buna Slabuta!
    Multumesc pentru lamurire.
    Poate ma mai poti ajuta cu o informatie. Am cumparat o faina de naut care mai are in compozitie: FAINA INTEGRALA DE GRAU, sare, patrunjel si alte arome; nu se specifica in ce proportii sunt fiecare. Intrebarea este daca pot sa o folosesc pentru blat de pizza in faza 1?

  2. 2
    Slăbuţa

    Buna Florina,

    Fursecurile sunt pentru Montignac faza II.

    Slabuta

  3. 1
    florina

    Buna! Sunt noua in aceasta comunitate, de aceea va rog sa ma lamuriti si pe mine. Aceasta reteta este sigur pt. dieta monti faza 1, avand in compozitie faina (chiar si integrala) si unt? Multumesc!

Scrie o părere

Dacă vrei să discuţi mai multe despre stilul de viaţă sănătos şi alimentatia corectă, intră pe forum!

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare:
Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete Montignac faza II, Retete lacto vegetariene, Retete post, Retete vegetariene (354 / 455)


Ingrediente: Pentru aluat: 300 gr faina integrala 100 ml lapte 13 gr drojdie 1 lingura jumate ulei de masline - 30 ml 1 ou 1 lingurita otet de mere 1 praf de sare Pentru umplutura: ...