Calorii Slăbuţe Cursuri profesionale de pictura
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Sarlota de ciocolata, Montignac Faza II

sarlota ciocolata Sarlota de ciocolata, Montignac Faza IIIngrediente:

  • 1 avocado
  • 1 pahar mare de 400 gr de zmeura
  • 2 tablete de ciocolata 75% cacao
  • 2 linguri de lapte de cocos ( cocos, apa, emulgator)
  • 2 linguri (mari de ciorba) de sirop de agave

Mod de preparare:

  1. Am facut din avocado piure, am mixat si zmeura in bol, am pus siropul de agave.
  2. In acest timp intr-un vas am topit ciocolata cu laptele de cocos.
  3. Am turnat ciocolata topita (care era ca o crema mai tare) peste zmeura si avocado, am amestecat bine si a iesit o sarlota minunata.

Pofta buna! :)

Mai cititi si...

  • Milkshake de cafea si cocos
    Milkshake-ul de cafea si cocos este o portie de voie buna, dispozitie maxima si atitudine pozitiva pentru diminetile posomorate. Ingrediente pentru 2 portii: 300 ml cafea tare foto: livejournal.com 200 ml lapte de cocos 2 linguri de miere/zahar brut/sirop de
  • Cheesecake de lamaie-ciocolata, fara gluten
    Ingrediente blat: 250 gr faina de migdale 1 lingura cu varf de cacao 1 ou 125 gr unt 80 gr sirop agave putina sare Ingrediente crema: 600 gr crema de branza (cream-cheese) 3 oua 100 gr sirop agave 1 limette 100 gr ciocolata neagra (procent mare de
  • Prajiturele de cocos fara foc, pentru Craciun
    Ingrediente pentru 16 prajiturele: zahar brun/fructoza/sirop de agave – 100 gr galbenusuri fierte – 4 bucati unt – 30 gr rom/lichior de oua – 3 linguri nuca de cocos rasa – 100 gr ciocolata Mod de preparare: Toate ingredientele, in afara de ciocolata,
  • Tort cu nuca de cocos a la Montignac
    Tort cu fulgi de nuca de cocos Ingrediente blat: oua – 5 bucati tarate – 12 linguri fructoza – 2 linguri apa – 5 linguri Ingrediente crema: fructoza – 3 linguri tarate – 4 linguri galbenusuri – 5 bucati lapte – 1/2 l stic de vanilie lamaie
  • Crema de ciocolata cu cafea, Montignac faza I
    Ingrediente: 300 ml lapte 20 gr fructoza 3 linguri cafea instant decofeinizata 4 foi de gelatina dr. oetker 400 ciocolata neagra (eu am pus 200 gr 70% cacao si 200 gr 90% cacao, gustul este foarte puternic) 200 ml frisca (am

Scrie o părere

Dacă vrei să discuţi mai multe despre stilul de viaţă sănătos şi alimentatia corectă, intră pe forum!

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare:
Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete Montignac faza II (256 / 429)


Ingrediente pentru 6 portii: conopida proaspata (deja curatata) - 690 gr ceapa - 103 gr ceapa verde - 30 gr lapte semidegresat - 405 gr ulei de masline extra virgin - 1 lingurita ceai cu ...