Calorii Slăbuţe Cursuri profesionale de pictura
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

pasca-fara-aluat-01

Experiente cu diete


Marina Capaţîna (Slăbuţa), Iniţiatorul mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România, Iniţiatorul Primei Petiţii Naţionale Pentru Dreptul la o Viaţă Sănătoasă, Artist Vizual, Co-Fondator Slabute.ro

pasca-fara-aluat-01, articol scris de catre Slăbuţa

pasca fara aluat 01 pasca fara aluat 01

Scrie o părere

Dacă vrei să discuţi mai multe despre stilul de viaţă sănătos şi alimentatia corectă, intră pe forum!

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
  • De ce vrei sa slabesti?
    Baffitza: Buna! am 23 de ani si un baietel de1,6ani...Inka din timpul sarcinii ...
  • Ceai verde
    ana aioanei: E foarte bun ceaiul verde,si eu il beau neindulcit.dar pe langa ceai ...
  • Uleiul de migdale dulci
    ana aioanei: Minunat!!!Ma bucur foarte mult de aceste informatii,eu chiar am probleme cu parul.Ami ...
  • Nutritie - Oua
    ana aioanei: foarte bun articolul si util.am mai invatat ceva.pana acuma am evitat ouale,consumam ...
  • Eşti predispusă la Obezitate?
    oana: am 13 ani 1,54 inaltime si 62kg..dar nu stiu cum sa le ...
Ultimele subiecte în forum
  • Jurnal BiancaRo - 2012
    BiancaRo, Ieri 21:02:52
    Buna tuturor, Din pacate, este a treia oara (cel putin de cand scriu ...
  • dorinta
    myladyn, 02 dec 2012 10:41:39
    am 57 de ani vreau sa slabesc ma poate ajuta cineva
  • La multi ani,Codruta!(GCM)>:D<
    happygirldiana, 29 nov 2012 00:33:21
    Draga mea Codris, iti doresc multa sanatate,fericire si tot ce iti doresti!Sa ...
  • Cum adaug suplimente in CNS?
    GorgeousMe, 27 nov 2012 11:46:49
    Buna ziua tuturor, As vrea sa adaug un supliment alimentar, dar problema e ...
  • Jurnalul Mihaelei
    Seleena, 26 nov 2012 09:44:40
    Buna dimineata dragi slabute >:D< m-am hotarat sa fac acest jurnal ca ...
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: