Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Deserturi, Dulciuri

Fursecuri simple cu migdale

Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete Montignac faza II, Retete lacto vegetariene, Retete post, Retete vegetariene 3 Comentarii
Fursecuri simple cu migdale

Fursecuri cu migdale (pentru 13 bucati)
Ingrediente:

5 gr tarate fine de grau
58 gr faina integrala
30 gr fructoza, sirop de agave
4 ml esenta de vanilie, lamaie
10 ml ulei masline, o lingura
13 migdale
5 gr scortisoara
25 gr unt/(nu margarina)

Mod de preparare:

Se topeste untul si se freaca cu fructoza pana se topeste.
Se adauga uleiul si se amesteca bine.
Apoi esentele, taratele, ...Citeste »

Chec dietetic cu fructoza “Slabuta”

Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete lacto vegetariene Comentarii
Chec dietetic cu fructoza “Slabuta”

Chec dietetic “Slabuta”
Ingrediente:

Tarate fine de grau, 100% natural si integral – 70 gr
Oua proaspete – 265 gr (5 bucati)
Bicarbonat de sodiu, alimentar – 5 gr
Praf de copt, scazut in sodiu – 10 gr
Esenta de vanilie, imitatie, fara alcool – 8 gr
Lapte de consum proaspat, semidegresat, 1,5% grasime – 100 ml
Lapte batut natural 2% grasime – ...Citeste »

Prajitura cu branza

Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete Montignac faza I, Retete lacto vegetariene Comentarii
Prajitura cu branza

Ingrediente:

250 gr branza proaspata degresata
5 gr coaja de lamaie
3 oua
60 gr fructoza
1 praf de sare
10 ml ( merge si mai putin) ulei de masline pentru uns forma
2 ml esenta de vanilie

Mod de preparare:

Se fierbe coaja de lamaie cateva minnute, apoi se toaca marunt.
Fructoza se amesteca cu galbenusurile, se freaca pana capata un amestec cremos.
Se adauga ...Citeste »

Clatite din ovaz

Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete Montignac faza I, Retete lacto vegetariene, Retete post, Retete vegetariene 2 Comentarii
Clatite din ovaz

Clatite din ovaz, reteta pentru Montignac faza I
Ingrediente:

fulgi de ovaz
apa sau lapte degresat 0.1%
gem dietetic, fara zahar

Mod de preparare:
Se pun, intr-un castron, fulgii de ovaz cu apa sau lapte degresat 0.1% grasime.
Se lasa un pic sa se umfle, apoi se fac pasta cu blender-ul vertical.
Se pun intr-o tigaie antiaderenta, fara ulei si le punem cu ...Citeste »

Rulada cu gem

Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete Montignac faza I, Retete lacto vegetariene Comentarii
Rulada cu gem

Ingrediente:

4 oua
4 linguri rase fructoza ( aprox 35 gr)
2 linguri ulei de masline ( aprox 40 ml)
4 linguri faina integrala ( aprox 55 gr)
1 fiola esenta vanilie ( 10 ml)
4- 5 lunguri gem fara zahar

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 170 C.
Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina.
Se pune deoparte.
Se aseaza ...Citeste »

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
  • Diary'18Axenya
    Axenya, 03 mai 2018 08:27:18
    Bine v-am regasit! Acesta va fi un alt jurnal, ptr ca cel vechi ...
  • De la capat, iar
    stefs, 30 apr 2018 08:28:09
    A venit iar vara, iar o iau de la capat. N-am mai ...
  • Jurnal Nr 5
    AnDrAdAxl, 19 apr 2018 20:10:32
    Buna din nou! Tot eu ;;) , alt jurnal :>..pentru ca cel ...
  • Just give me one week - jurnal Alexandra ❤️
    Un Pai Roz, 25 feb 2018 09:54:03
    Hey! Eu sunt Alexandra, nu știu dacă mai ma cunoaște cineva pe ...
  • Jurnal 2018 Michelina
    Michelina, 12 ian 2018 08:24:01
    De cand nu am mai intrat mi s-a inchis jurnalul vechi - ...
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: