Deserturi, Dulciuri
Crema de urda cu migdale (pentru 1 portie)
Ingrediente:
½ cana urda partial degresata
½ lingurita esenta de migdale
¼ lingurita esenta de vanilie
1 pachet inlocuitor de zahar
1 lingurita migdale prajite
Mod de preparare:
Amestecati intr-un castron urda, esenta de migdale si indulcitorul de zahar.
Serviti compozitia rece, presarata cu migdale prajite.
Informatii nutritionale per portie:
192 calorii, 15 gr proteine, 8 gr carbohidrati, ...Citeste »
Crema de urda cu ciocolata
6 Februarie, 2010Deserturi, Dulciuri, Retete South Beach faza I ComentariiCrema de urda cu ciocolata (pentru 1 portie)
Ingrediente:
½ cana urda partial degresata
½ lingurita cacao pudra
¼ lingurita esenta de vanilie
1 pachet inlocuitor de zahar
1 pliculet de cafea instant
5 bucatele de ciocolata
Mod de preparare:
Amestecati intr-un castron urda, esenta de vanilie si indulcitorul de zahar.
Serviti compozitia rece, presarata cu cafea instant si garnisita cu ciocolata.
Informatii nutritionale ...Citeste »
Crema de urda cu vanilie (pentru 1 portie)
Ingrediente:
½ cana urda partial degresata
¼ lingurita esenta de vanilie
1 pachet indulcitor de zahar
Mod de preparare:
Amestecati intr-un castron urda, esenta de vanilie si indulcitorul de zahar.
Serviti compozitia rece.
Informatii nutritionale per portie:
178 calorii, 14 gr proteine, 7 gr carbohidrati, 10 gr grasime, 6 gr grasimi saturate, 155 mg sodiu, 38 ...Citeste »
Triunghiuri (foi de placinta) cu dovleac, reteta dietetica cu fructoza
Ingrediente:
foi de placinta Linco – 94 gr
dovleac – 730 gr
ulei – 20 ml (~1 lingura)
fructoza – 56 gr
scortisoara – 4 gr
esenta de vanilie – 6 ml
Mod de preparare:
Dovleacul, spalat si curatat de coaja, se da prin razatoare.
Impreuna cu fructoza si scortisoara, dovleacul se pune la calit, ...Citeste »
Triunghiuri (foi de placinta) cu mere, reteta dietetica cu fructoza
Ingrediente:
mere – 586 gr
fructoza – 31 gr
zahar vanilat – 8 gr
scortisoara – 4 gr
gris 13 gr (1 lingura)
foi de placinta – 110 gr
ulei pentru uns - 20 ml (1 lingura)
Mod de preparare:
Merele, spalate si curatate de coaja, se dau prin razatoare.
Impreuna cu fructoza si scortisoara merele ...Citeste »