Friptura de miel
1 Aprilie, 2010 Fripturi, Promo, Retete Pasti |
![]() |
O reteta delicioasa, pentru masa de Pasti, recomandata de slabuta Roxana.
Friptura de miel
Ingrediente:
- Pulpele din spate
Mod de preparare:
- Carnea de miel se spala bine, se sareaza si se pune intr-o tava.
- Cu ajutorul unui cutit se fac crestaturi si se introduc, in acele adancituri, catei de usturoi. Se mai pot adauga si condimente speciale pentru carne de miel.
- Se pun cateva linguri de ulei de masline si apa, cat sa stea carnea pe jumatate acoperita.
- Se da la cuptor si din cand in cand se stropeste carnea cu sosul format, el va scadea cu timpul si atunci completam cu vin alb.
Mai cititi si...
- Miel cu rozmarin la cuptor
Miel cu rozmarin la cuptor (pentru 4 portii) Ingrediente: 800 gr pulpa carne de miel 5 fire de rozmarin proaspat tocat 4 fire de menta proaspata tocata 4 fire patrunjel verde tocat 5 catei de usturoi tocat ulei de masline 2 lamai taiate - Stufat de miel dietetic
Stufat de miel dietetic Ingrediente: 1 kg de carne de miel 4 legaturi de ceapa verde 4 legaturi de usturoi verde 1 lingurita de sare 1 lingurita de piper 4 linguri de bulion de rosii 100 gr ulei de masline Mod de preparare: Curatati carnea - Friptura de porc marinata pentru Craciun
Este o reteta pe care o voi face pentru a 3-a ora, de fiecare data de Craciun. Foarte frageda, aromata si suculenta. Se face timp indelungat. Vreo 5-6 ore, la foc mic. Ingrediente: 1,5 kg pulpa de porc 750 ml - Pulpa de miel la cuptor cu usturoi
Pulpa de miel la cuptor cu usturoi Ingrediente: o pulpa de miel o capatana de usturoi condimente un pahar de vin alb o legatura de usturoi verde Mod de preparare: Pregatim pulpa de miel. Nu este nevoie sa o dezosam, deoarece - Drob de miel dietetic
Drobul este o reteta traditionala romaneasca care nu trebuie sa lipseasca de pe masa noastra de Pasti. Drob de miel dietetic Ingrediente: maruntaiele de la miel (1 ficat, 2 rinichi, 1/2 plaman) 3 legaturi de ceapa 3 legaturi de