Calorii Slăbuţe Cursuri profesionale de pictura
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Friptura de miel

Fripturi, Promo, Retete Pasti


Marina Capaţîna (Slăbuţa), Iniţiatorul mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România, Iniţiatorul Primei Petiţii Naţionale Pentru Dreptul la o Viaţă Sănătoasă, Artist Vizual, Co-Fondator Slabute.ro

Friptura de miel, articol scris de catre Slăbuţa

O reteta delicioasa, pentru masa de Pasti, recomandata de slabuta Roxana.

Friptura Miel de Pasti Friptura de mielFriptura de miel

Ingrediente:

  • Pulpele din spate

Mod de preparare:

  1. Carnea de miel se spala bine, se sareaza si se pune intr-o tava.
  2. Cu ajutorul unui cutit se fac crestaturi si se introduc, in acele adancituri, catei de usturoi. Se mai pot adauga si condimente speciale pentru carne de miel.
  3. Se pun cateva linguri de ulei de masline si apa, cat sa stea carnea pe jumatate acoperita.
  4. Se da la cuptor si din cand in cand se stropeste carnea cu sosul format, el va scadea cu timpul si atunci completam cu vin alb.

Mai cititi si...

  • Miel cu rozmarin la cuptor
    Miel cu rozmarin la cuptor (pentru 4 portii) Ingrediente: 800 gr pulpa carne de miel 5 fire de rozmarin proaspat tocat 4 fire de menta proaspata tocata 4 fire patrunjel verde tocat 5 catei de usturoi tocat ulei de masline 2 lamai taiate
  • Stufat de miel dietetic
    Stufat de miel dietetic Ingrediente: 1 kg de carne de miel 4 legaturi de ceapa verde 4 legaturi de usturoi verde 1 lingurita de sare 1 lingurita de piper 4 linguri de bulion de rosii 100 gr ulei de masline Mod de preparare: Curatati carnea
  • Friptura de porc marinata pentru Craciun
    Este o reteta pe care o voi face pentru a 3-a ora, de fiecare data de Craciun. Foarte frageda, aromata si suculenta. Se face timp indelungat. Vreo 5-6 ore, la foc mic. Ingrediente: 1,5 kg pulpa de porc 750 ml
  • Pulpa de miel la cuptor cu usturoi
    Pulpa de miel la cuptor cu usturoi Ingrediente: o pulpa de miel o capatana de usturoi condimente un pahar de vin alb o legatura de usturoi verde Mod de preparare: Pregatim pulpa de miel. Nu este nevoie sa o dezosam, deoarece
  • Drob de miel dietetic
    Drobul este o reteta traditionala romaneasca care nu trebuie sa lipseasca de pe masa noastra de Pasti. Drob de miel dietetic Ingrediente: maruntaiele de la miel (1 ficat, 2 rinichi, 1/2 plaman) 3 legaturi de ceapa 3 legaturi de

Scrie o părere

Dacă vrei să discuţi mai multe despre stilul de viaţă sănătos şi alimentatia corectă, intră pe forum!

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare:
Fripturi, Promo, Retete Pasti (345 / 426)


In mod normal, se face si un blat subtire, care se pune sub prajitura, l-am scos, sunt doar calorii in plus. De obicei o bag la cuptor, dar asta inseamna sa mai adaug si vreo ...