Calorii Slăbuţe Cursuri profesionale de pictura
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Grupa sanguina AB – Cereale, panificatie si patiserie

Grupa sanguina AB


Marina Capaţîna (Slăbuţa), Iniţiatorul mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România, Iniţiatorul Primei Petiţii Naţionale Pentru Dreptul la o Viaţă Sănătoasă, Artist Vizual, Co-Fondator Slabute.ro

Grupa sanguina AB – Cereale, panificatie si patiserie, articol scris de catre Slăbuţa

Alimentaţia ideală pentru persoanele cu grupa sanguină AB – Cereale, produse de panificaţie şi patiserie

Cereale
RAŢIE / FRECVENŢĂ:

  • 1 cească sub forma uscată
  • 2 – 3 ori pe săptămână

Pâine
RAŢIE / FRECVENŢĂ:

  • 1 felie pe zi

Paste făinoase
RAŢIE / FRECVENŢĂ:

  • 1 cească sub forma uscată
  • 3 – 4 ori pe săptămână
AVANTAJOS
NEUTRU DE EVITAT
alac
stir hrisca:

  • casa (hrisca prajita)
  • paste (macaroane) de hrisca
  • tarate de hrisca
  • bulgur
grau:

  • faina de grau cu germeni
  • paine cu germeni de grau
  • paine din grau germinat (paine Essener)
grau:

  • faina cu gluten
  • faina tip 405 sau 550
  • cuscus
  • faina de grau
  • faina de grau sticlos
  • faina integrala de grau
  • germeni de grau
  • gris din grau sticlos
  • srot de grau
  • paine de grau
  • paine din faina integrala de grau
  • paine nedospita evreiasca (matses)
  • tarate de grau (patiserie cu tarate de grau)
  • tarate de grau integral
faina de orz
mei:

  • mei fiert
  • paine de mei
fulgi de orez, de soia, granule de soia
Kamut (grau egiptean)
orez:

  • faina de orez
  • gofrete de orez
  • orez alb si orez salbatic
  • orez Basmatiintegral
  • orez integral
  • paine din orez integral
  • tarate de orez
orz (boabe)
porumb:

  • cornflakes
  • malai, prajitura din malai
  • prajitura din malai
ovaz:

  • faina de ovaz
  • fulgi de ovaz
  • tarate de ovaz
paine cu tarate de ovaz, produse de patiserie din faina cu tarate de ovaz
topinambur (pasta)
paine de soia
paine de alac/faina de alac
paine din grau incoltit
paine din mai multe soiuri de cereale
paine integrala prajita/uscata paine fara gluten
secara:

  • fulgi de secara
  • paine din faina cu germeni de secara
  • paine de secara, faina de secara
paine integrala de secara

Quinoa

Bibliografie:

  • Dieta grupelor sanguine – Autor: Anita Hessmann – Kosaris; Traducere: Alexandra Greceanu; Editura: GEMMA; Data apariţiei: 2006; Numar de pagini: 110
  • Alimentatia adecvata celor 4 grupe sanguine – Autor: Peter J. D`Adamo, Catherine Whitney; Traducere: Dana Brehar-Cioflec; Editura: Roata; Data apariţiei: 2004; Număr de pagini: 392

Mai cititi si...

  • Grupa sanguina B – Cereale, panificatie si patiserie
    Alimentaţia ideală pentru persoanele cu grupa sanguină B – Cereale, produse de panificaţie şi patiserie
  • Grupa sanguina A – Cereale, panificatie si patiserie
    Alimentaţia ideală pentru persoanele cu grupa sanguină A – Cereale, produse de panificaţie şi patiserie
  • Grupa sanguina 0 – Cereale, panificatie si patiserie
    Alimentaţia ideală pentru persoanele cu grupa sanguină 0 – Cereale, produse de panificatie si patiserie
  • Cereale fara gluten
    Ce inseamna intoleranta la gluten? In ultimul timp, cazurile de intoleranta la gluten au crescut foarte mult. Intoleranta la gluten este o boala inflamatorie a intestinului subtire, care apare ca rezultat a unei reactii imunoalergice fata
  • Indice Glicemic mare
    In articolul anterior am vorbit despre Indicele Glicemic, ce inseamna si care este importanta lui in alimentatie. In acest articol va prezentam lista de alimente cu Indice Glicemic Mediu. Bere Glucoza (dextroza) Cartofi prajiti sau gatiti la cuptor Faina de

Scrie o părere

Dacă vrei să discuţi mai multe despre stilul de viaţă sănătos şi alimentatia corectă, intră pe forum!

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare:
Grupa sanguina AB (9 / 13)


Alimentaţia ideală pentru persoanele cu grupa sanguină AB - Fasole şi păstăi Fasole şi păstăi RAŢIE / FRECVENŢĂ: 1 ceaşcă sub formă uscată 2 - 3 ori pe săptămână AVANTAJOS NEUTRU DE EVITAT fasole margaritar ...