Grupa sanguina B – Lactate, branzeturi, oua
19 August, 2009 Grupa sanguina B |
![]() |
Alimentaţia ideală pentru persoanele cu grupa sanguină B – Lactate, brânzeturi, ouă
Lactate
RAŢIE / FRECVENŢĂ:
- 100 – 200 ml
- 2 – 5 ori pe săptămână
Brânzeturi
RAŢIE / FRECVENŢĂ:
- 60 gr
- 3 – 5 ori pe săptămână
Ouă
RAŢIE / FRECVENŢĂ:
- 1 ou
- 3 – 4 ori pe săptămână
AVANTAJOS |
NEUTRU | DE EVITAT |
---|---|---|
branza proaspata de ferma:
|
branza de soia/branza de vaci din soia (tofu) |
branza tip Rockfort |
branza proaspata de stana:
|
branza de vaci | Branza topita |
iaurt si iaurt cu adaos de fructe | branza Munster | Inghetata |
inghetata de iaurt |
branza tip Brie | |
kefir | Cedar | |
lapte de capra |
Colby | |
lapte degresat |
Edamer | |
Mozzarella |
Emmentaler | |
Oua |
Gouda | |
Ricotta |
Gruyere | |
Smantana |
Jarlberg | |
Telemea de capra |
lapte de soia | |
Telemea de oaie (Feta) |
lapte integral | |
lapte nesmantanit | ||
Monterey jack | ||
oua | ||
Parmezan | ||
Provolone | ||
serbet | ||
Svaiter | ||
Telemea grasa | ||
Unt | ||
Zer |
Bibliografie:
- Dieta grupelor sanguine – Autor: Anita Hessmann – Kosaris; Traducere: Alexandra Greceanu; Editura: GEMMA; Data apariţiei: 2006; Numar de pagini: 110
- Alimentatia adecvata celor 4 grupe sanguine – Autor: Peter J. D`Adamo, Catherine Whitney; Traducere: Dana Brehar-Cioflec; Editura: Roata; Data apariţiei: 2004; Număr de pagini: 392
Mai cititi si...
- Grupa sanguina A – Lactate, branzeturi, oua
Alimentaţia ideală pentru persoanele cu grupa sanguină A – Lactate, brânzeturi, ouă - Grupa sanguina AB – Lactate, branzeturi, oua
Alimentaţia ideală pentru persoanele cu grupa sanguină AB – Lactate, brânzeturi, ouă - Grupa sanguina 0 – Lactate, branzeturi, oua
Alimentaţia ideală pentru persoanele cu grupa sanguină 0 – Lactate, branzeturi, oua - Calorii, proteine, grasimi, carbohidrati, fibre – branzeturi
Calorii, proteine, grasimi, carbohidrati, fibre – branzeturi (sursa: calorii.slabute.ro) - Grupa sanguina B – Fasole si pastai
Alimentaţia ideală pentru persoanele cu grupa sanguină B – Fasole şi păstăi