Calorii Slăbuţe Cursuri profesionale de pictura
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Ardei umpluti cu carne, Montignac faza I

Este o reteta de ardei umpluti pe care in nici un caz nu trebuie sa o ocoliti. :)
Sunt foarte buni, dietetici si se potrivesc de minune pentru faza I Montignac.

ardei umpluti carne Ardei umpluti cu carne, Montignac faza IIngrediente:

  • 7 ardei
  • 1/2 kg de carne tocata de manzat
  • 4 ciuperci cu tot cu codite
  • patrunjel
  • sare piper
  • 1 ou
  • 2 cepe

Mod de preparare:

  1. Am tocat si amestecat toata carnea cu o ceapa, ciupercile, oul, verdeata sare si piper.
  2. Am umplut cei 7 ardei (mi-a ajuns compozitia la fix) si i-am pus intr-un vas de yena.
  3. Am tocat capacele de ardei si am mai pus un ardei rosu cu o ceapa si le-am calit intr-o lingura de ulei de masline extravirgin, si am pus 1/2 cutie de rosii taiate peste, pana s-a facut un sos.
  4. Am pus sosul peste ardei si am dat la cuptor 45 de minute.
  5. Se serveste cu smantana sau iaurt .

Pofta buna!

Mai cititi si...

  • Vinete “parmigiana”
    Ingrediente: ceapa usturoi vinete suc de rosii sare ulei de masline mozzarella parmezan busuioc Mod de preparare: Am spalat vinetele, le-am taiat pe lung apoi le-am lasat in apa cam vreo 20 de minute. Le-am lasat la scurs bine, apoi le-am presarat cu putina sare. Intre timp
  • Piftele de peste – Montignac Faza I
    Ingrediente: 200 g file de ton, fiert si scurs bine de apa, si maruntit 1 ou 100 grame ceapa verde taiata marunt 10 g ulei de masline Mod de preparare: Am prajit putin ceapa in tigaia de teflon fara ulei. Am adaugat
  • Salata de fasole, de post
    Salata de fasole, reteta de post Ingrediente pentru 4 portii: 250 gr fasole boabe (fiarta, cu morcovi, pastarnac si ceapa) 3 ridichi 1 ardei gras rosu 1 ceapa rosie, medie 1 legatura de patrunjel sare, piper, dupa gust 2-3 linguri de ulei de
  • Pachetele cu spanac si branza
    Ingrediente: Pentru aluat: 300 gr faina integrala 100 ml lapte 13 gr drojdie 1 lingura jumate ulei de masline – 30 ml 1 ou 1 lingurita otet de mere 1 praf de sare Pentru umplutura: 1/2 ceapa – 35 gr spanac congelat – 140 gr telemea light
  • Ficatei de pui la cuptor
    Ingrediente: ficatei de pasare – 1 kg 1 ceapa mare – 150 gr 1 lingura boia dulce de ardei – 7 gr 1 lingurita vegeta – 10 gr sare si piper dupa gust (eu am folosit 4 gr de piper

O părere despre “Ardei umpluti cu carne, Montignac faza I”

  1. 1
    Jewel

    Personal as adauga marar uscat si cimbru!

Scrie o părere

Dacă vrei să discuţi mai multe despre stilul de viaţă sănătos şi alimentatia corectă, intră pe forum!

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare:
Mancaruri cu carne, Retete Montignac faza I (24 / 55)


Ingrediente: dovlecei urda piper ceapa verde zaatar cabanos rosii oua - 4 bucati cascaval Mod de preparare: Am pus un rand de felii subtiri de dovlecei, am presarat urda sfaramata, piper, ceapa verde, zaatar (un ...