Ardei umpluti cu carne, Montignac faza I
20 Iunie, 2010 Mancaruri cu carne, Retete Montignac faza I |
Este o reteta de ardei umpluti pe care in nici un caz nu trebuie sa o ocoliti.
Sunt foarte buni, dietetici si se potrivesc de minune pentru faza I Montignac.
Ingrediente:
- 7 ardei
- 1/2 kg de carne tocata de manzat
- 4 ciuperci cu tot cu codite
- patrunjel
- sare piper
- 1 ou
- 2 cepe
Mod de preparare:
- Am tocat si amestecat toata carnea cu o ceapa, ciupercile, oul, verdeata sare si piper.
- Am umplut cei 7 ardei (mi-a ajuns compozitia la fix) si i-am pus intr-un vas de yena.
- Am tocat capacele de ardei si am mai pus un ardei rosu cu o ceapa si le-am calit intr-o lingura de ulei de masline extravirgin, si am pus 1/2 cutie de rosii taiate peste, pana s-a facut un sos.
- Am pus sosul peste ardei si am dat la cuptor 45 de minute.
- Se serveste cu smantana sau iaurt .
Pofta buna!
Mai cititi si...
- Vinete “parmigiana”
Ingrediente: ceapa usturoi vinete suc de rosii sare ulei de masline mozzarella parmezan busuioc Mod de preparare: Am spalat vinetele, le-am taiat pe lung apoi le-am lasat in apa cam vreo 20 de minute. Le-am lasat la scurs bine, apoi le-am presarat cu putina sare. Intre timp - Piftele de peste – Montignac Faza I
Ingrediente: 200 g file de ton, fiert si scurs bine de apa, si maruntit 1 ou 100 grame ceapa verde taiata marunt 10 g ulei de masline Mod de preparare: Am prajit putin ceapa in tigaia de teflon fara ulei. Am adaugat - Salata de fasole, de post
Salata de fasole, reteta de post Ingrediente pentru 4 portii: 250 gr fasole boabe (fiarta, cu morcovi, pastarnac si ceapa) 3 ridichi 1 ardei gras rosu 1 ceapa rosie, medie 1 legatura de patrunjel sare, piper, dupa gust 2-3 linguri de ulei de - Pachetele cu spanac si branza
Ingrediente: Pentru aluat: 300 gr faina integrala 100 ml lapte 13 gr drojdie 1 lingura jumate ulei de masline – 30 ml 1 ou 1 lingurita otet de mere 1 praf de sare Pentru umplutura: 1/2 ceapa – 35 gr spanac congelat – 140 gr telemea light - Ficatei de pui la cuptor
Ingrediente: ficatei de pasare – 1 kg 1 ceapa mare – 150 gr 1 lingura boia dulce de ardei – 7 gr 1 lingurita vegeta – 10 gr sare si piper dupa gust (eu am folosit 4 gr de piper
Iulie 14th, 2012 at 16:30
Personal as adauga marar uscat si cimbru!