Rulada de porc cu ciuperci
21 Decembrie, 2010 Aperitive, Mancaruri cu carne, Promo, Retete Craciun, Retete Pasti |
![]() |
Ingrediente:
file de porc/pulpa de porc – 1.015 gr
- ciuperci champignon – 8-10 bucati
- ardei dulce uscat – 2 linguri
- usturoi – 5 catei
- paprika
- sare, piper negru – dupa gust
Mod de preparare:
- Carnea de porc se taie cubulete, care se sareaza si pipereaza dupa gust.
- Se da putin prin blender (trebuie sa fie putin sfaramata).
- Se amesteca cu usturoiul pisat, ardeiul uscat si paprika.
- O forma se tapeteaza cu hartie de copt, se aseaza amestecul de carne cu ciupercile intregi, presand bine.
- Se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor, aprox. 1 ora.
- Dupa ce este gata, se scoate din forma si se lasa la racit.
- Rulada se inveleste in folie de aluminiu si se da la frigider peste noapte.
- A doua-treia zi, rulada este din ce in ce mai buna.
Pofta buna!
Informatii nutritionale Rulada de porc cu ciuperci
Mai cititi si...
- Chiftele de porc, la cuptor
Chiftelute de porc la cuptor (15 bucati) Ingrediente: 375 gr carne de porc tocata (din pulpa de porc, degresata) sare piper coriandru marar uscat, 1/2 lingurita 1 ou Mod de preparare: Se amesteca toate ingredientele de mai sus. Se umezesc mainile pentru a forma chiftelutele - Ghiveci de legume
Ingrediente: fasole verde, 190g ceapa maruntita congelata, 5g ulei de masline extravirgin, 30g morcovi, cruzi, 160g usturoi, 7g cartofi, 350g rosii, 185g zucchini, 280g vinete, 305g ceapa verde, 15g ceapa, 75g ardei rosu gras, 200g mazare fina congelata, 150g pasta de rosii cubulete, 380g patrunjel uscat, 2g Mod de preparare: Se curata, - Rulada de carne a la Montignac
Ingrediente: carne tocata (poate sa fie de vita, de pui sau amestec vita cu porc) 2 oua crude oua fierte branza ardei rosu Mod de preparare: Se condimenteaza carnea, se pun si 2 oua crude, apoi din amestecul acesta se intinde o - Rulada din curcan si fasole pastai, la abur
Ingrediente pentru rulada: 450 gr file de curcan 1 mar verde (~150 gr) 1 ceapa mare (~160 gr) sare, piper, condimente dupa gust Ingrediente pentru umplutura: 100 gr fasole verde pastai 100 gr cascaval, cheag tare 50 gr nuci Mod de preparare: Marul si ceapa - Masa de Pasti – varianta cu carne
Felul I Ciorba de Pasti cu hrean (~220 kcal/portie) Ingrediente pentru 8 portii: carne de porc, cu os – 500 gr bacon – 100 gr radacina de patrunjel, uscat – 1 bucata sfecla, marime medie – 2 bucati rosii – 1 bucata morcov,