Calorii Slăbuţe Cursuri profesionale de pictura
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Pulpa de porc cu legume trasa la tigaie

Ingrediente:

  • pulpa porc legume tigaie Pulpa de porc cu legume trasa la tigaiepulpa de porc dezosata si degresata, 1045g
  • ciuperci, 575g
  • ceapa rosie, 170g
  • morcov, 145g
  • telina, 60g
  • ardei gras rosu, 108g
  • usturoi, 50g
  • vin rosu sec, 50ml
  • sare, piper, busuioc, cimbru si oregano

Mod de preparare:

Se curata legumele. Ceapa se taie fasii, ciupercile se pastreaza intregi, morcovul si telina se taie julienne, iar usturoiul feliute.

Carnea se taie si ea fasii si se condimenteaza cu sare, cimbru busuioc si oregano.

Intr-o tigaie se pune putina apa si se caleste ceapa. Cand ceapa s-a inmuiat se adauga ciupercile si se lasa pe foc pana cand isi lasa destul de multa zeama.

In alta tigaie se rumeneste carnea (fara ulei sau apa). Cand s-a rumenit pe toate partile se adauga ciupercile si ceapa bine scurse de zeama, usturoiul, morcovul si telina si se acopera cu un capac.

Cand s-a inmuiat morcovul se adauga ardeiul gras si se acopera la loc. Cand toate sunt aproape gata, se adauga vinul si se mai lasa la foc mic inca 5-10min.

Bon appetit!

Informatii nutritionale Pulpa de porc cu legume trasa la tigaie

Mai cititi si...

  • Rulada din oua cu rosii si oregano
    O reteta ideala, hranitoare si sanatoasa pentru micul dejun. Ingrediente pentru 2 portii: 4 oua 100 gr branza de vaci 3 rosii frunzulite de oregano (se poate busuioc, cimbru sau patrunjel) 2 catei de usturoi sare, piper proaspat macinat, dupa gust ulei
  • Ratatouille cu sos de iaurt si usturoi
    O mancare ideala pentru masa de pranz sau cina. Ingrediente pentru ratatouille: 4-5 rosii 2 ardei grasi 1 vanata 2 dovlecei 1 ceapa 2 catei de usturoi piper proaspat macinat sare cateva fire de  cimbru sau alta verdeata ulei de masline Ingrediente pentru sos de iaurt si
  • Pulpa de curcan cu legume, la cuptor
    Ingrediente: pulpa superioara de curcan fara os si piele, 860g 1 conserva ciuperci intregi, 220g 1 cutie rosii decojite, 150g 1 ceapa rosie, 35g 1 morcov, 130g 1 ardei gras rosu, 195g 4-5 catei de usturoi, 18g vin alb sec, 100ml ulei de masline
  • Coque au vin
    Ingrediente: carne de cocos (eu am folosit pulpe si piept iar restul cocosului l-am pastrat pentru o ciorbita), 1365g vin rosu sec, 400ml cognac, 60ml ciuperci intregi, 320g ceapa, 365g ulei de masline extravirgin, 60ml unt, 40g usturoi, 14g tarhon uscat, 1 lingurita cimbru uscat,
  • Chec de curcan cu rosii si cascaval
    Ingrediente: 500 gr file de curcan (sau pui) 150 gr mozzarella 50 gr rosii uscate 5 oua 1 lingurita de ierburi aromatice (busuioc, oregano, cimbru) 2 catei de usturoi 2 linguri lapte 1/2 lingurita piper roz macinat oregano proaspat Mod de preparare: File-ul de curcan se

Scrie o părere

Dacă vrei să discuţi mai multe despre stilul de viaţă sănătos şi alimentatia corectă, intră pe forum!

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare:
Mancaruri cu carne, Promo (55 / 417)


Articolul face parte din seria Branzeturi: Branzeturi. Motive si beneficii Branzeturi. Ce alegem? Branzeturi. Sarcina, Tensiune arteriala, Intoleranta, Efect insulinogenic Adevarul despre branza de topita Branza topita a aparut din necesitatea valorificarii branzeturilor fermentate si ...