Mancaruri cu carne
Ingrediente:
500 gr pipote de pui
1/4 pahar sos de soia, putin sarat, de calitate
1 legatura ceapa verde
2 ardei grasi verzi
1/4 pahar susan
1 lingura suc de limette (lamai verzi), optional
1 lingura ulei de in
1-2 picaturi sos tabasco
1 pastaie chili verde
Mod de preparare:
Pipotele se curata, se spala si se fierb pana cand sunt gata (~ 1 ora si ...Citeste »
Ingrediente pentru 8 burgeri mari/8 portii:
Carne de porc, proaspata, prelucrata, spata, muschiulet, carne degresata, crud, 1363 gr
Frunze marar proaspat, 20 gr
Patrunjel, proaspat, 15 gr
Ceapa, 207 gr
Oua proaspete – 2 bucati
Sare de/pentru masa, dupa gust
Piper, dupa gust
Mod de preparare:
Carnea de porc se da prin masina de tocat.
Apoi, se dau tot prin masina de tocat verdeturile si ...Citeste »
Rulada de porc cu ciuperci
21 Decembrie, 2010Aperitive, Mancaruri cu carne, Promo, Retete Craciun, Retete Pasti ComentariiIngrediente:
file de porc/pulpa de porc – 1.015 gr
ciuperci champignon – 8-10 bucati
ardei dulce uscat – 2 linguri
usturoi – 5 catei
paprika
sare, piper negru – dupa gust
Mod de preparare:
Carnea de porc se taie cubulete, care se sareaza si pipereaza dupa gust.
Se da putin prin blender (trebuie sa fie putin sfaramata).
Se amesteca cu usturoiul pisat, ardeiul uscat si ...Citeste »
Rulada de curcan cu fructe uscate
20 Decembrie, 2010Fripturi, Mancaruri cu carne, Promo, Retete Craciun ComentariiIngrediente pentru 8 portii:
suc de lamaie – de la 1 bucata
sare, piper negru – dupa gust
caise uscate – 78 gr
stafide aurii mari – 30 gr
nuca – 22 gr
mustar boabe – 2 linguri
miere de salcam – 1 lingura
file de curcan/piept de curcan – 945 gr
Mod de preparare:
Fileurile de curcan se taie fasii late, se bat putin ...Citeste »
Este o reteta de ardei umpluti pe care in nici un caz nu trebuie sa o ocoliti.
Sunt foarte buni, dietetici si se potrivesc de minune pentru faza I Montignac.
Ingrediente:
7 ardei
1/2 kg de carne tocata de manzat
4 ciuperci cu tot cu codite
patrunjel
sare piper
1 ou
2 cepe
Mod de preparare:
Am tocat si amestecat toata carnea cu o ceapa, ...Citeste »