Calorii Slăbuţe Cursuri profesionale de pictura
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Piftele de peste – Montignac Faza I

Ingrediente:

  • 200 g file de ton, fiert si scurs bine de apa, si maruntit
  • 1 ou
  • 100 grame ceapa verde taiata marunt
  • 10 g ulei de masline

piftele Piftele de peste   Montignac Faza I

Mod de preparare:

  1. Am prajit putin ceapa in tigaia de teflon fara ulei.
  2. Am adaugat peste pestele maruntit, am pus oul, si multe mirodenii.
  3. Mararul a fost in cantitate mare.
  4. Am incalzit tigaia de teflon, am uns-o cu cate putin ulei de masline, cam asa cum ung cand fac clatite, poate putin mai mult.
  5. Le-am modelat in mana, si le-am pus la foc potrivit.
  6. Le-am prajit pe ambele parti.
  7. Sunt bestila de bune. :)

Pentru informatii nutritionale complete vedeti aici: Piftele de peste

Mai cititi si...

  • Pancakes
    Pancakes (clatite americane, dietetice) Ingrediente pentru 6 bucati: Oua proaspete – 3 bucati Faina de grau, integrala – 450 gr Kefir 2,8% grasime – 450 gr Praf de copt, scazut in sodiu – 20 gr (2 pliculete) Esenta de vanilie, imitatie,
  • Crap cu sos de rosii, ceapa verde si lime
    O reteta foarte simpla, dar deosebit de gustoasa si sanatoasa. Ingrediente pentru 2 portii: un peste/crap intreg proaspat sare, piper ceapa verde, cat mai multa rosii pasata – 400 gr 1 ulei masline Mod de preparare: Pestele se curata si se spala. Se
  • Chipsuri Montignac faza I
    Ingrediente: faina de naut - 3 linguri ulei de masline - 1/2 lingurita apa - 4-5 linguri Mod de preparare: Se amesteca ingredientele, daca se formeaza cocoloase se sparg cu mixerul (cel cu lame, nu cel cu care batem albusurile). Se fac intr-o tigaie
  • Vinete “parmigiana”
    Ingrediente: ceapa usturoi vinete suc de rosii sare ulei de masline mozzarella parmezan busuioc Mod de preparare: Am spalat vinetele, le-am taiat pe lung apoi le-am lasat in apa cam vreo 20 de minute. Le-am lasat la scurs bine, apoi le-am presarat cu putina sare. Intre timp
  • Frittata cu branza
    Frittata cu branza (pentru 2 portii) Ingrediente: 2 lingurite de margarina ½ cana ceapa taiata felii ½ cana gogosar taiat felii ½ dovlecel taiat felii 2 rosii mici, taiate cubulete 1 lingura de busuioc proaspat, maruntit 1 varf de cutit piper negru proaspat

Scrie o părere

Dacă vrei să discuţi mai multe despre stilul de viaţă sănătos şi alimentatia corectă, intră pe forum!

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare:
Mancaruri cu peste, Retete Montignac faza I, Retete South Beach faza I (94 / 97)


Pangasius cu sos de rosii, smantana si castraveciori Ingrediente: 2 bucati file de peste pangasius 1 ceapa mica 2 catei usturoi 2-3 rosii 2 linguri ulei masline 200 ml smantana 6-8 castravecior murati cornisoni 2 ...