Piftele de peste – Montignac Faza I
8 Decembrie, 2009 Mancaruri cu peste, Retete Montignac faza I, Retete South Beach faza I |
Ingrediente:
- 200 g file de ton, fiert si scurs bine de apa, si maruntit
- 1 ou
- 100 grame ceapa verde taiata marunt
- 10 g ulei de masline
Mod de preparare:
- Am prajit putin ceapa in tigaia de teflon fara ulei.
- Am adaugat peste pestele maruntit, am pus oul, si multe mirodenii.
- Mararul a fost in cantitate mare.
- Am incalzit tigaia de teflon, am uns-o cu cate putin ulei de masline, cam asa cum ung cand fac clatite, poate putin mai mult.
- Le-am modelat in mana, si le-am pus la foc potrivit.
- Le-am prajit pe ambele parti.
- Sunt bestila de bune.
Pentru informatii nutritionale complete vedeti aici: Piftele de peste
Mai cititi si...
- Pancakes
Pancakes (clatite americane, dietetice) Ingrediente pentru 6 bucati: Oua proaspete – 3 bucati Faina de grau, integrala – 450 gr Kefir 2,8% grasime – 450 gr Praf de copt, scazut in sodiu – 20 gr (2 pliculete) Esenta de vanilie, imitatie, - Crap cu sos de rosii, ceapa verde si lime
O reteta foarte simpla, dar deosebit de gustoasa si sanatoasa. Ingrediente pentru 2 portii: un peste/crap intreg proaspat sare, piper ceapa verde, cat mai multa rosii pasata – 400 gr 1 ulei masline Mod de preparare: Pestele se curata si se spala. Se - Chipsuri Montignac faza I
Ingrediente: faina de naut - 3 linguri ulei de masline - 1/2 lingurita apa - 4-5 linguri Mod de preparare: Se amesteca ingredientele, daca se formeaza cocoloase se sparg cu mixerul (cel cu lame, nu cel cu care batem albusurile). Se fac intr-o tigaie - Vinete “parmigiana”
Ingrediente: ceapa usturoi vinete suc de rosii sare ulei de masline mozzarella parmezan busuioc Mod de preparare: Am spalat vinetele, le-am taiat pe lung apoi le-am lasat in apa cam vreo 20 de minute. Le-am lasat la scurs bine, apoi le-am presarat cu putina sare. Intre timp - Frittata cu branza
Frittata cu branza (pentru 2 portii) Ingrediente: 2 lingurite de margarina ½ cana ceapa taiata felii ½ cana gogosar taiat felii ½ dovlecel taiat felii 2 rosii mici, taiate cubulete 1 lingura de busuioc proaspat, maruntit 1 varf de cutit piper negru proaspat