Calorii Slăbuţe Cursuri profesionale de pictura
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Quiche cu somon si branza cu mucegai in stil Montignac

Quiche cu somon si branza cu mucegai

quiche somon branza Quiche cu somon si branza cu mucegai in stil MontignacIngrediente pentru 4 portii:

  • ulei de masline de calitate
  • 1 ceapa alba taiata marunt
  • 100 grame parmezan, dat pe razatoare
  • 2 linguri de busuioc proaspat, taiat
  • 8 oua mari
  • 250 ml smantana dulce
  • 10 masline negre fara samburi
  • 300 gr somon afumat, taiat felii
  • 100 gr branza Roquefort, taiata cubulete

Mod de preparare:

  1. Ungeti usor un vas ceramic pentru cuptor si incalziti in prealabil cuptorul la 150 grade celsius.
  2. Turnati putin ulei de masline intr-o tigaie si puneti pe flacara mare.
  3. Adaugati ceapa si acoperiti pentru 2-3 minute, pana cand aceasta se inmoaie, insa nu capata culoare.
  4. Rasturnati ceapa intr-un vas mare pentru a se raci inainte de a adauga parmezanul si busuiocul! Amestecati bine!
  5. Intr-un vas separat, bateti ouale cu smantana dulce. Turnati apoi peste ceapa, adaugati maslinele si amestecati bine inainte de a pune somonul.
  6. Amestecati din nou, incet, avand grija sa nu zdrobiti somonul.
  7. Turnati totul in vasul uns cu unt! Presarati branza – aceasta ar trebui sa pluteasca deasupra amestecului.
  8. Coaceti in cuptor 30-40 de minute sau pana vedeti ca s-a rumenit! Scoateti de la cuptor, raciti la temperatura camerei, si serviti!

Reteta extrasa din cartea “Dieta Montignac – Mananca de placere, mentine-te in forma!”

Mai cititi si...

  • Quiche cu branza in stil Montignac
    Quiche cu branza, Montignac faza I Ingrediente pentru 4 portii: 10 rosii coapte, taiate in jumatate ulei de masline de calitate 1 lingurita de usturoi pisat 1 lingurita de ierburi de Provence 1 ceapa alba taiata marunt 250 de grame de bacon
  • Frittata cu branza
    Frittata cu branza (pentru 2 portii) Ingrediente: 2 lingurite de margarina ½ cana ceapa taiata felii ½ cana gogosar taiat felii ½ dovlecel taiat felii 2 rosii mici, taiate cubulete 1 lingura de busuioc proaspat, maruntit 1 varf de cutit piper negru proaspat
  • Dovleac in stil italian
    Dovleac in stil italian (pentru 4 portii) Ingrediente: 1 dovleac lunguiet de 1 kg taiat in lungime si curatat de seminte 2 linguri ulei de masline 1 ceapa rosie mijlocie, taiata rondele subtiri 1 dovlecel (250 gr), taiat bucati de
  • Frittata dietetica cu spanac si sos de rosii
    Frittata dietetica cu spanac si sos de rosii (pentru 2 portii) Ingrediente frittata: 1 lingura ulei de masline extravirgin 1 ceapa mica taiata felii 2 catei de usturoi tocati 1 pachet (250 gr) de spanac congelat, dezghetat si bine
  • Salata cuscus cu sos picant de iaurt
    Salata de cuscus cu sos picant de iaurt (pentru 4 portii) Ingrediente cuscus: 1 lingura ulei de masline extravirgin 1 ceapa mica, tocata marunt 1 ramura de telina, tocata marunt 1 cana cuscus 1/2 cana apa Ingrediente sos picant de iaurt:

Scrie o părere

Dacă vrei să discuţi mai multe despre stilul de viaţă sănătos şi alimentatia corectă, intră pe forum!

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare:
Mancaruri cu peste, Promo, Retete Montignac faza I (311 / 423)


Cateva lucruri despre ciocolata Ciocolata este unul dintre cele mai populare si mai delicioase alimente, care, probabil, este in topul listei cu alimentele favorite la multi / multe dintre noi. Este un fapt bine cunoscut ...