Calorii Slăbuţe Cursuri profesionale de pictura
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Crap cu sos de rosii, ceapa verde si lime

Mancaruri cu peste, Promo


Marina Capaţîna (Slăbuţa), Iniţiatorul mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România, Iniţiatorul Primei Petiţii Naţionale Pentru Dreptul la o Viaţă Sănătoasă, Artist Vizual, Co-Fondator Slabute.ro

Crap cu sos de rosii, ceapa verde si lime, articol scris de catre Slăbuţa

O reteta foarte simpla, dar deosebit de gustoasa si sanatoasa.

crap sos rosii Crap cu sos de rosii, ceapa verde si limeIngrediente pentru 2 portii:

  • un peste/crap intreg proaspat
  • sare, piper
  • ceapa verde, cat mai multa
  • rosii pasata – 400 gr
  • 1 ulei masline

Mod de preparare:

  1. Pestele se curata si se spala. Se portioneaza.
  2. Se pune la gatit in vasul cu aburi.
  3. In paralel, intr-o tigaie de teflon se pune uleiul de masline, rosiile pasata si ceapa verde tocata.
  4. Se pune tigaia pe foc mic, se amesteca.
  5. Se adauga pestele gatit la abur si se tine pe ambele parti cate 10 minute la foc mic.
  6. Se serveste cu lime si capere conservate.

Mai cititi si...

  • Peste provensal
    Peste provensal (pentru 4 portii) Ingrediente: 1/4 cana ulei de masline extravirgin 750 gr fileuri de peste 1/3 cana masline 1/2 linguri capere 1 cana rosii din conserva 3 linguri ceapa tocata 1/2 lingura rozmarin proaspat 1/2 lingura usturoi tocat 1/3 cana vin alb Mod de
  • Pui cu ciuperci
    Pui cu ciuperci Timp de preparare: 1 ora Ingrediente pentru 2 portii: 1 piept de pui, 1/2 kg de ciuperci, 4 rosii, 1 ceapa, 4 ardei capia, sare, cimbru si piper dupa gust. Electrocasnice: aragaz Ustensile de bucatarie: tigaie de teflon adanca. Mod de preparare: Taiati
  • Pilaf cu ciuperci si verdeata
    Ingrediente: 600-700 gr ciuperci 1 bucata ceapa o ceasca orez integral 3 linguri ulei (de preferat ulei de masline) sare verdeata tocata Mod de preparare: Ceapa tocata se caleste in uleiul incins, se adauga apoi orezul, se caleste putin si se stinge cu
  • Salata Nicoise
    Ingrediente pentru 4 portii Pentru salata: 4 oua fierte 100 gr masline negre 100 gr fasole verde 50 gr porumb fiert o ceapa rosie 1 conserva de ton 1 conserva ansoa 200 gr rosii 1 ardei gras rosu 1 salata verde Pentru sos: 2-3 catei de usturoi 1/2 lingurita
  • Piftele de peste – Montignac Faza I
    Ingrediente: 200 g file de ton, fiert si scurs bine de apa, si maruntit 1 ou 100 grame ceapa verde taiata marunt 10 g ulei de masline Mod de preparare: Am prajit putin ceapa in tigaia de teflon fara ulei. Am adaugat

Scrie o părere

Dacă vrei să discuţi mai multe despre stilul de viaţă sănătos şi alimentatia corectă, intră pe forum!

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare:
Mancaruri cu peste, Promo (152 / 415)


Greutatea ideala - un subiect foarte controversat si interpretabil. Intr-adevar, nu exista o greutate ideala, nu exista dimensiuni ideale... suntem atat de diferiti. Exista estimari de greutate ideala pe baza unor formule stiintifice, care iau ...