Mancaruri cu peste
Salata de spanac cu somon inabusit (pentru 2 portii)
Ingrediente:
2 linguri ulei de masline extravirgin
250 gr spanac proaspat, curatat
¼ lingurita sare
¼ lingurita piper negru proaspat macinat
½ cana ceapa tocata
3 rosii proaspete (circa 600 gr), curatate de coaja si seminte si taiate in cubulete
somon inabusit ramas de la reteta “Somon inabusit cu sos de castraveti si marar“
1 ...Citeste »
Ingrediente pentru 4 portii:
4 anghinare
300g somon fiert
200g branza 0%
marar
piper
sos “mousseline” cu lamaie
Mod de preparare:
Inabusiti anghinarele, indepartati foile si pastrati miezurile.
Frecati cu mixerul jumatate de somon, impreuna cu branza si cu partea carnoasa a foilor de anghinare.
Amestecati aceasta pasta cu restul somonului maruntit cu verdeata si 4 linguri de sos “mousseline”.
Umpleti miezurile cu preparatul.
Se poate servi ...Citeste »
Ingrediente:
200 g file de ton, fiert si scurs bine de apa, si maruntit
1 ou
100 grame ceapa verde taiata marunt
10 g ulei de masline
Mod de preparare:
Am prajit putin ceapa in tigaia de teflon fara ulei.
Am adaugat peste pestele maruntit, am pus oul, si multe mirodenii.
Mararul a fost in cantitate mare.
Am incalzit tigaia de teflon, am uns-o ...Citeste »
Pangasius cu sos de rosii, smantana si castraveciori
Ingrediente:
2 bucati file de peste pangasius
1 ceapa mica
2 catei usturoi
2-3 rosii
2 linguri ulei masline
200 ml smantana
6-8 castravecior murati cornisoni
2 linguri mustar
sare
piper
Mod de preparare:
Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se pun la calit in ulei.
Cand ceapa devine translucida, ...Citeste »
Omleta cu somon si dovlecel copt pe aburi
Ingrediente:
6 oua
200g somon fumé
1 lingura marar tocat
zeama de la o jumatate de lamaie
sare
piper
1 dovlecel
Mod de preparare:
Batem ouale bine. Adaugam sare si piper dupa gust. Punem pe foc la incins o tigaie de teflon cu diametrul de 30cm (fara ulei). Cand este foarte bine incinsa, turnam ouale.
Intoarcem omleta de ...Citeste »