Calorii Slăbuţe Cursuri profesionale de pictura
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Penne cu rosii si busuioc

Paste, Pizza, Promo


Marina Capaţîna (Slăbuţa), Iniţiatorul mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România, Iniţiatorul Primei Petiţii Naţionale Pentru Dreptul la o Viaţă Sănătoasă, Artist Vizual, Co-Fondator Slabute.ro

Penne cu rosii si busuioc, articol scris de catre Slăbuţa

Penne rigate cu rosii si busuioc

penne rosii busuioc Penne cu rosii si busuiocIngrediente pentru 4 portii:

  • 400 g paste penne rigate
  • 800 g de rosii (proaspete sau in conserva)
  • 1 ceapa
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 10 frunze proaspete de busuioc
  • putin parmezan ras
  • sare si piper, dupa gust

Mod de preparare:

  1. Pastele se fierb al dente.
  2. Intr-o tigaie mare se prajeste 2 minute ceapa, pana cand devine moale.
  3. Se adauga rosiile tocate marunt si se fierb aproximativ 5 minute, pana se formeaza un sos.
  4. Se condimenteaza cu sare si piper.
  5. La sfarsit se adauga frunzele de busuioc si se mai tine putin la foc.
  6. Se toarna sosul peste penne si se amesteca usor.
  7. Se servesc imediat, presarate cu putin parmezan (mai mult de gust). :)

Informatii nutritionale per 100 gr: Penne cu rosii si busuioc

Pofta buna!

poza: fotobank.com

Mai cititi si...

  • Spaghetti cu sos de rosii
    Zilele acestea o slabuta era uimita ca intr-un regim de slabire sunt permise si pastele. Da, sunt permise, dar cu masura si in combinatie cu legume, sosuri de legume dietetice, fara grasimi si prea multe calorii. Spaghetti
  • Lasagna cu spanac
    Lasagna cu spanac (pentru 2 portii) Ingrediente: 500 gr spanac 1 ceapa 1 lingura ulei 1 catel usturoi sare, piper nucsoara rosii dintr-o conserva (850 ml) boia de ardei 1/2 lingurita oregano 1 lingura faina 250 gr branza de vaci 6 foi lasagna frunze de busioc Mod de preparare: Spanacul se
  • Pangasius cu sos de rosii, smantana si castraveciori
    Pangasius cu sos de rosii, smantana si castraveciori Ingrediente: 2 bucati file de peste pangasius 1 ceapa mica 2 catei usturoi 2-3 rosii 2 linguri ulei masline 200 ml smantana 6-8 castravecior murati cornisoni 2 linguri
  • Vinete “parmigiana”
    Ingrediente: ceapa usturoi vinete suc de rosii sare ulei de masline mozzarella parmezan busuioc Mod de preparare: Am spalat vinetele, le-am taiat pe lung apoi le-am lasat in apa cam vreo 20 de minute. Le-am lasat la scurs bine, apoi le-am presarat cu putina sare. Intre timp
  • Jeleu de rosii cu mozzarella
    Ingrediente: 600 gr rosii cherry (se poate si cu rosii simple, dar trebuie sa fie mai coapte sau cu rosii pasate) 1 lingura busuioc 1 lingurita ulei de masline sare dupa gust 2 bucati mozzarella 2 pliculete gelatina (intarire rapida) 1 legatura

Scrie o părere

Dacă vrei să discuţi mai multe despre stilul de viaţă sănătos şi alimentatia corectă, intră pe forum!

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare:
Paste, Pizza, Promo (281 / 410)


Pesmeti Ingrediente: 1 cana (250 ml) faina integrala - 140 gr 1 cana tarate fine - 90 gr 1 pliculet drojdie uscata - 7 gr 1 cana apa sare Mod de preparare: Se amesteca toate ...