Pizza cu ciuperci si fenicul
20 Iunie, 2010 Paste, Pizza, Promo |
Ingrediente pentru 2 portii:
Aluat
- 150 gr faina integrala
- 100 fr branza de vaci
- 1 lingurita praf de copt
- 3 linguri de lapte
- 2 linguri de ulei masline
- sare
- piper
Umplutura
- 250 gr rosii
- sare
- piper
- 1 bulb de fenicul
- 50 gr champignon
- boia de ardei
- 1 lingura de ulei de masline
Mod de preparare:
- Se framanta faina integrala cu branza de vaci, praful de copt, lapte, uleiul de masline, sare si piper.
- Se intinde o foaie de aluat pe o suprafata data cu faina.
- Se aseaza intr-o forma speciala, tapetata cu hartie de copt, iar aluatul se inteapa din loc in loc.
- Rosiile se oparesc, se indeparteaza coaja de pe ele si semintele, se taie feliute si se condimenteaza cu sare si piper.
- Ciupercile se spala si se curata, apoi se taie felii.
- Se pun bucatile de rosii pe aluat, apoi feliile de ciuperci si de fenicul.
- Deasupra se presara putina boia de ardei.
- Se picura ulei de masline, apoi se da la cuptor cam 20-25 minute.
Pofta mare!
Mai cititi si...
- Pachetele cu spanac si branza
Ingrediente: Pentru aluat: 300 gr faina integrala 100 ml lapte 13 gr drojdie 1 lingura jumate ulei de masline – 30 ml 1 ou 1 lingurita otet de mere 1 praf de sare Pentru umplutura: 1/2 ceapa – 35 gr spanac congelat – 140 gr telemea light - Lasagna cu spanac
Lasagna cu spanac (pentru 2 portii) Ingrediente: 500 gr spanac 1 ceapa 1 lingura ulei 1 catel usturoi sare, piper nucsoara rosii dintr-o conserva (850 ml) boia de ardei 1/2 lingurita oregano 1 lingura faina 250 gr branza de vaci 6 foi lasagna frunze de busioc Mod de preparare: Spanacul se - Pizza fara aluat “Slabuta”
Ingrediente pentru 4 portii: oua proaspete – 100 gr (2 bucati) mozzarella – 95 gr ciuperci champignon crude – 500 gr rosii – 150 gr ceapa verde – 15 gr marar – 20 gr sare de masa dupa gust piper negru dupa - Clatite umplute cu pui si ciuperci si sos bechamel, Montignac faza I
Ingrediente clatite: Faceti clatite din faina de naut, asa cum am aratat la socca (click). Ingrediente umplutura: 1 ceapa 400 gr ciuperci piept de pui tocat pasta de rosii fara adaosuri sare piper usturoi oregano apa Ingrediente sos bechamel: 1 lingura plina faina de naut 2 linguri ulei de - Pasca fara aluat
Ingrediente pentru 8 portii: branza grasa de vaca – 750 gr zahar cu vanilie Bourbon – 24 gr (3 pliculete) fructoza, sirop de agave – 120 gr pudra/praf de budinca cu aroma de vanilie – 40 gr smantana 15 %