Paste cu rucola si masline
17 Iunie, 2010 Paste, Pizza |
Ingrediente:
- 30 gr rucola
- 2 rosii
- 50 gr mozzarella
- 3 masline fara samburi
- 1 fir de ceapa de verde
- 1 lingurita de ulei de masline
- sare
- piper
- 100 gr fusilli (paste spiralate)
Mod de preparare:
- Spalati si curatati rucola, apoi taiati-o in bucati mai maricele.
- Rosiile opariti-le, indepartati-le coaja, tocati-le si apoi pasati-le marunt.
- Mozzarella se taie in bucatele.
- Maslinele se taie inele.
- Ceapa verde se spala si se taie inele.
- Se amesteca toate ingredientele cu uleiul de masline, se condimenteaza cu sare si piper si se da la frigider pentru 30 minute.
- Se fierb fusilli conform instructiunilor de pe ambalaj, se scurg de apa.
- Pastele se pun intr-o farfurie adanca, deasupra se pune rucola si se toarna sosul racit.
Pofta buna!
Mai cititi si...
- Salata bulgareasca
Ingrediente: salata verde branza sau mozzarella oua fierte tari sunca de Praga rosii castraveti ardei galben ceapa verde masline negre sos vinaigrette sare piper Mod de preparare: Sunca de Praga se taie in fasii subtiri, branza sau mozzarella in cubulete si se pun intr-un castron mai maricel. Se taie ouale - Pate cu jeleu de rodie
Pate cu jeleu de rodie Ingrediente: ficat de pui – 500 gr ulei de masline – 2 linguri ceapa-salota – 4 bucati usturoi – 2 catei vin alb sec – 100 ml unt – 150 gr ienupar – 7 boabe suc proaspat de rodie - Salata de cruditati, dietetica
Salata de cruditati (pentru 2 portii) Ingrediente: ridiche – 162 gr ceapa verde – 31 gr usturoi verde – 22 gr salata verde – 180 gr ulei de masline – 3 lingurite otet de mere – 1,5 lingurita sare, dupa gust Mod de preparare: Se - Supa crema de legume, Montignac faza I
Ingrediente: 200 gr rosii 200 gr ardei gras galben 150 gr dovlecei 150 gr ceapa 20 gr usturoi 20 gr patrunjel 10 ml ulei de masline 250 ml iaurt 100 gr branza quark 200 gr broccoli Mod de preparare: Se fierb toate legumele, in afara de usturoi, - Pizza fara aluat “Slabuta”
Ingrediente pentru 4 portii: oua proaspete – 100 gr (2 bucati) mozzarella – 95 gr ciuperci champignon crude – 500 gr rosii – 150 gr ceapa verde – 15 gr marar – 20 gr sare de masa dupa gust piper negru dupa