Ciuperci umplute
16 Martie, 2010 Promo, Retete Montignac faza I |
![]() |
Ciuperci umplute (pentru 1 portie)
Ingrediente:
- 5 ciuperci champignon maricele
- 1 ceapa mica
- 1 catel usturoi
- 150 gr piept pui
- 100 gr cascaval
- 1 lingura ulei de masline
- piper dupa gust
Mod de preparare:
- Se curata ciupercile de codite si se umplu cu: ceapa, usturoi, pieptul fiert, coditele, toate tocate marunt si calite (mai mult fierte, pentru ca am stins cu zeama de la piept) in putin ulei de masline.
- Deasupra se pune cascavalul ras si se da la cuptor cam 30 min.
Sunt super!!! Pofta buna!
Reteta recomandata de slabuta GabitzaBulinutza, reteta conform dieta Montignac faza I.
Mai cititi si...
- Clatite umplute cu pui si ciuperci si sos bechamel, Montignac faza I
Ingrediente clatite: Faceti clatite din faina de naut, asa cum am aratat la socca (click). Ingrediente umplutura: 1 ceapa 400 gr ciuperci piept de pui tocat pasta de rosii fara adaosuri sare piper usturoi oregano apa Ingrediente sos bechamel: 1 lingura plina faina de naut 2 linguri ulei de - Ciuperci cu mozzarella
O reteta de aperitiv dietetic foarte simpla, usor de facut si delicioasa. Ingrediente pentru 2 portii: ciuperci champignon – 214 gr (4 “palarii” mari) sare, piper – dupa gust mozzarella – 75 gr patrunjel tocat Mod de preparare: Se spala ciupercile. - Ciulama de ciuperci
Ciulama de ciuperci Ingrediente (pentru 4 portii) 1 ceapa maricica (80 gr) 400 gr ciuperci champignon proaspete 200 g smantana slaba 1 lingura de faina (17 gr) 1 lingura ulei de masline sare, piper verdeata (marar) 2 catei de usturoi Mod de preparare: Ceapa se curata, - Pui cu ciuperci
Pui cu ciuperci Timp de preparare: 1 ora Ingrediente pentru 2 portii: 1 piept de pui, 1/2 kg de ciuperci, 4 rosii, 1 ceapa, 4 ardei capia, sare, cimbru si piper dupa gust. Electrocasnice: aragaz Ustensile de bucatarie: tigaie de teflon adanca. Mod de preparare: Taiati - Salata Nicoise
Ingrediente pentru 4 portii Pentru salata: 4 oua fierte 100 gr masline negre 100 gr fasole verde 50 gr porumb fiert o ceapa rosie 1 conserva de ton 1 conserva ansoa 200 gr rosii 1 ardei gras rosu 1 salata verde Pentru sos: 2-3 catei de usturoi 1/2 lingurita