Calorii Slăbuţe Cursuri profesionale de pictura
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Mesajele oamenilor care semneaza pentru dreptul la o viata sanatoasa

Promo, Social


Marina Capaţîna (Slăbuţa), Iniţiatorul mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România, Iniţiatorul Primei Petiţii Naţionale Pentru Dreptul la o Viaţă Sănătoasă, Artist Vizual, Co-Fondator Slabute.ro

Mesajele oamenilor care semneaza pentru dreptul la o viata sanatoasa, articol scris de catre Slăbuţa

oameni Mesajele oamenilor care semneaza pentru dreptul la o viata sanatoasaInca de la lansare, zilnic primim propuneri si mesaje de sustinere de la toti cei care semneaza Prima Petitie Nationala pentru dreptul la o viata sanatoasa. Va impartasim o parte dintre aceste mesaje:

Simona (Prahova) - Toti avem dreptul la o viata sanatoasa!

Alina (Bacau) -  Pentru o viata sanatoasa! Sa semnam pentru sanatatea noastra si a copiilor nostri, pentru educatie alimentara!!

Eugen (Bucuresti) - Sunt de acord cu aceasta petitie.

Ileana (Constanta) - Semnez pentru dreptul nostru si al copiilor nostri la o viata mai sanatoasa !

Adriana Aurelia (Hunedoara) - Continuati in ceea ce faceti!!!!!Sunteti buni, veti fi si mai buni!!!Succes!!!

Heres (Hunedoara) - Sustin cu toata forta mea un stil de viata sanatos… impreuna cu Slabute.ro pentru dreptul la o viata sanatoasa!

Adrian (Bucuresti) - sustin

Paula (Bucuresti) - Stop stilului de viata nesanatos in care suntem obligati sa traim!

Adriana (Brasov) - Avem dreptul la o viata mai sanatoasa. Trebuie ca NOI sa facem ceva ACUM pentru ca copiii nostri sa aiba o alimentatie sanatoasa pentru o dezvoltare fizica si mentala armonioasa. Minte sanatoasa intr-un corp sanatos trebuie sa devina o certitudine si nu numai o zicala perimata.

Carmen-Simona (Timis) - O facem pentru noi si copiii nostri, pentru o viata mai sanatoasa!

Emilia Sorinela (Braila) - Sunt bucuroasa ca fac parte din aceasta comunitate, care sper si cred ca va schimba ceva in bine pentru toti romanii. Prin aceasta petitie ma alatur si eu cererilor de a avea dreptul sa aleg ceea ce mananc citind etichetele unde scrie clar ce contine acel produs, daca are sau nu aditivi periculosi, vreau din tot sufletul sa pot cumpara produse proaspete de pe piata locala, acest lucru fiind posibil doar prin sprijinul acordat de guvern agriculturii, micilor producatori care nu se pot descurca singuri in fata marilor rechini multinationali, din cauza carora suntem obligati sa cumparam produse aduse de peste mari si tari, fara gust, stropite cu fel de fel pentru a rezista drumului lung, etc, etc. Lista e mult mai lunga, ma opresc aici, in concluzie SEMNEZ!

Cristina (Bucuresti) - Da! Vrem un stil de viata sanatos si vrem ca acesta sa se regaseasca in standardele impuse celor din industria alimentara! Fara E-uri periculoase pentru noi si copiii nostri, fara atatia hormoni si antibiotice! Vrem mai multe alimente produse in Romania, provenite dintr-o agricultura locala bine sustinuta.

Valentina (Prahova) - M-as bucura foarte mult daca s-ar strange toate semnaturile! Haideti sa facem tot posibilul ca visul nostru, al tuturor sa devina realitate! Cu totii avem dreptul la o viata sanatoasa!

LUCIAN TUDOR (Cluj) - SUNT DE ACORD CU TOATE PUNCTELE MENTIONATE IN PETITIE.

Ligia (Brasov) - Doamne-ajuta ! Dar trebuie sa ajutam si noi, fiecare cum poate !

Elena Cornelia (Cluj) - Mi-ar placea sa avem puterea sa oprim daunele care se pot face oamenilor prin alimente. Sanatatea noastra depinde mult de ce mancam: nu vreau sa mai inghitim, din cauza lipsei de informare, otravuri numite “aditivi alimentari”. Aditivii alimentari periculosi sanatatii ar trebui sa fie interzisi, eliminati. Luptati pentru sanatatea voastra, a copiilor vostri, a romanilor- e o datorie!!!!

Rodica (Botosani) - vreau rosii cu gustul care-l am in minte de cand eram copil, vreau capsuni, cirese, zarzari, prune bune, dulci, fara chimicale. Vreau carne fara hormoni, vreau paine fara amelioratori si alte chimicale.

Gabriel (Ialomita) - Sunt constient de chimicalele din mancare si as vrea sa fie interzise, sa nu se mai gaseasca in mancare, exista solutii sanatoase.

Ioana Maria (Cluj) - Mi se pare o idee foarte buna ceea ce vreti sa faceti, pentru ca daca nimeni nu face nimic in acest sens in cativa ani vom ajunge o tara de obezi. Produsele ar trebui verificate si interzise daca contin anumite substante. E pacat ca ne lovim peste tot de produse care contin hormoni de crestere ce ne fac doar rau, nici un bine! Luati atitudine!

Cornelius (Vaslui) - suntem responsabili cu totii!

Nicoleta (Mures) - E o datorie civica si nu o obligatie sa militam pentru sanatatea noastra si a semenilor nostri.

Monica (Constanta) - Sunt de acord sa votez pentru sustinerea acestei petitii. Sunt prea multi oameni grasi si bolnavi in tara noastra.

Georgeta (Iasi) - As dori ca in scoli sa se infiinteze echipe, grupe sau cum ar dori sa se numeasca, formate din profesori, parinti si elevi (cred ca trebuia sa-i pun in primul rand pe elevi), care sa promoveze un stil de viata sanatos. Copii sunt pur si simplu drogati de chimicalele din gustari. Eu am o nepoata de 13 ani si duc o adevarata lupta cu ea pana mananca un fruct sau o leguma in schimb este dependenta de dulciuri si chipsuri (nici nu stiu cum se scrie corect). Ea, la indemnul meu, a incercat sa manance mai sanatos (la scoala), dar au ironizat-o colegii. Eu sunt dispusa sa incercam, cine se alatura? Multa sanatate!

Ovidiu Dan (Galati) - succes, si sunt de acord cu voi.

Silvia (Iasi) - Imi face placere sa particip alaturi de voi la acesta campanie care poate schimba lumea in care traim noi si cei care ne vor urma. Sa invatam impreuna cum sa ne protejam solul si vegetatia, aerul si clima. Sa eliminam impreuna poluarea! Va felicit pentru campanie!

Marinica (Suceava) Ar fi infinit mai bine daca s-ar rezolva cerintele din petitie atat pentru noi cat si pentru generatiile viitoare (copii, nepotii, stra, stra….) Idee este excelenta. Felicitari initiatoarei.

Dumitru (Bucuresti) - Vreau sa trăiesc sănătos.

Cornelia (Galati) - Sper sa putem schimba in bine, sa devenim si sa devina mai responsabili cei care au putere de decizie. Succes!

Oana (Bucuresti) Semnez cu speranta ca si in Romania, autoritatile vor lua toate masurile necesare pentru ca noi toti sa avem o viata sanatoasa. Si ma refer la faptul ca desi te informezi, incerci sa adopti un stil de viata sanatos, ai de infruntat o serie de obstacole care nu depind doar de tine si aici ma refer la toate E-urile folosite in produsele alimentare, la cantitatea enorma de sare din produse , falsificarea produselor (si imi pare rau dar am patit-o si cu produsele “bio” din asa zisele targuri bio, lipsa informatiilor de pe etichete sau etichete falsificate s.a.m.d. DA AVEM DREPTUL LA O VIATA SANATOASA. Felicitari pentru initiativa. Succes.

Adrian Constantin (Prahova) - Poate se reuseste realizarea unui proiect de lege ( cred ca sunt necesare 100.000 semnaturi ?) cu privire la aspectele precizate in textul Petitiei .Poate printr-o organizare corespunzatoare , departe de interesele partinice si a altor organizatii dornice de profit pe orice cale .

Steluta (Alba) - M-am saturat de campaniile publicitare a unor alimente nesanatoase si daunatoare, cu atat mai mult ca aceste reclame manipuleaza mintea copiilor.

Andreea (Iasi) - Interesele unora au devenit prioritate in defavoarea sanatatii populatiei. Sub masca unor informatii prezentate doar partial, sunt promovate ca fiind sanatoase niste produse care in realitate, pe langa particica de bine, fac mai mult rau. Pungi de chipsuri pe care scrie mare ca nu contin coloranti sau conservanti, iaurturi cu fructe “sanatoase” pline de chimicale, sanatoasa carne de pui de altadata e plina de hormoni acum, laptele degresat e promovat ca fiind mai bun decat laptele integral, la fel si margarina, mai sanatoasa decat untul. Si lista poate continua. Nu va incredeti in reclame si informatii incomplete… Mancati sanatos!

Luminita (Sibiu) - Acum nu mai exista nici o regula in domeniul calitatii, nu stii ce cumperi si iti otravesti copiii cu orice. Nu este normal, daca bunul simt nu mai exista, ar trebui instituite niste legi foarte aspre pentru protejarea consumatorilor.

Dana Maria (Bihor) - Vreau sa mentionez ca multa lume nu stie cat de periculosi sunt aditivii alimentari ca: glutamatul de sodiu si multi altii, dar aproape toata lumea a auzit de atat comentatele E-uri. De aceea ar fi bine ca producatorii sa fie obligati sa treaca pe ambalaj ce E-uri contin nu denumirea lor, cum de altfel este trecut pe ambalajul produselor fabricate in alte tari europene si atunci lumea poate hotara mai usor daca iau sau nu acel produs.

Geta (Giurgiu) - Toti avem dreptul sa avem copii carora sa le asiguram un stil de viata sanatos

Oana (Buzau) - Sunt intru totul de acord cu scopurile acestei petitii. Doresc legume cultivate in Romania, nemodificate genetic, produse lactate si carne romaneasca neaditivata/indopata cu hormoni artificiali, etichete care sa fie in concordanta cu adevarul (nu ,,dietetic” si ,,sanatos”, dar are indulcitori si foarte multi carbohidrati, de exemplu), reducerea comercializarii produselor artificiale si nenaturale si nesanatoase organismului (margarina, pate, suc, zahar, faina alba, alcool, etc), preturi decente pentru economia actuala nationala. Si lista poate continua la nesfarsit.

Vasile-Cornel (Arges) - Pentru dreptul la o viata sanatoasa si curata !

Mirela (Bucuresti) - Este o initiativa de laudat si urmat. Am slabit cu ajutorul vostru 18 kg si pot spune ca viata mi s-a schimbat. Toti meritam o viata mai buna, mai frumoasa, SANATOASA, pentru a ne bucura alaturi de cei dragi. Trebuie sa fim corect informati asupra calitatii si compozitiei produselor pe care le achizitionam din comert si o astfel de campanie vine atat in ajutorul nostru ca parinti, cat si in ajutorul copiilor nostri, care cu informatii corect si constant furnizate sunt foarte receptivi.

Catrinel (Iasi) - E MAI USOR SI MAI IEFTIN SA PREVII DECAT SA TE LUPTI SA TRATEZI!

Marius Leonardo (Botosani) - Sustin cu toata convingerea dreptul la o viata sanatoasa! Sustin un stil de viata sanatos!

Diana (Bucuresti) - Meritam sa fim tratati ca oameni si nu precum cetateni de categoria a treia.

foto: gettyimages.com

petitie drept la viata sanatoasa Mesajele oamenilor care semneaza pentru dreptul la o viata sanatoasaAi grija de tine si familia ta!

Fii responsabil, anunta-i pe cei dragi si impreuna semnati Prima Petitie Nationala pentru dreptul la o viata sanatoasa.

Pentru sanatate, fiecare semnatura conteaza!

Mai cititi si...

Scrie o părere

Dacă vrei să discuţi mai multe despre stilul de viaţă sănătos şi alimentatia corectă, intră pe forum!

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
  • Jurnal Corinnef
    corinnef, Azi 11:35:15
    Am inceput din nou Rina si imi doresc sa ajung la 60 ...
  • La multi ani Rommyna!
    Slabuta, Ieri 13:11:04
    La multi ani Romina :-*>:D< Iti doresc ceea ce iti doresti si tu!
  • Haine pe care nu le mai folosim
    Slabuta, 02 sep 2012 20:30:34
    Buna seara dragi slabute, >:D< Astazi am facut ordine in toate hainele mele, ...
  • Jurnal de ingrasare MARGHIOALA
    MARGHIOALA, 31 aug 2012 20:06:28
    Salut Mi/am dat seama ca am niste probleme cu greutatea. Ciudat - inainte ...
  • Jurnalul lui Alexutza2012
    Alexutza2012, 31 aug 2012 12:52:53
    Salut. Sunt Alexandra, am aproape 25 de ani si sunt din Bucuresti. Mi-am facut ...
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare:
Promo, Social (50 / 407)


Pe data de 14 Martie impreuna cu celalalt Co-Fondator Slabute - D-nul Dorin Sirbu, am lansat si am semnat PRIMA PETITIE NATIONALA pentru dreptul la o viata sanatoasa, o petitie care va fi semnata de ...