Calorii Slăbuţe Cursuri profesionale de pictura
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Romanii semneaza Prima Petitie Nationala pentru dreptul la o viata sanatoasa

Promo, Social


Marina Capaţîna (Slăbuţa), Iniţiatorul mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România, Iniţiatorul Primei Petiţii Naţionale Pentru Dreptul la o Viaţă Sănătoasă, Artist Vizual, Co-Fondator Slabute.ro

Romanii semneaza Prima Petitie Nationala pentru dreptul la o viata sanatoasa, articol scris de catre Slăbuţa

La scurt timp dupa ce am anuntat ca s-au strans 1.000 de semnaturi pentru Prima Petitie Nationala pentru dreptul la o viata sanatoasa, astazi avem deja peste 3.000 de semnaturi.

Am observat ca majoritatea oamenilor doresc aceasta schimbare si pe masura ce din ce in ce mai multi afla despre Prima Petitie Nationala initiata pe Slabute, numarul de semnaturi sustinatoare si oameni implicati creste si mai repede.

Partea buna este ca Petitia va avea rezultate si pana la strangerea numarului necesar de semnaturi, deoarece va crea o presiune din partea celor care semneaza pentru dreptul la o viata sanatoasa. Fie direct sau indirect, veti observa schimbari pozitive.

Asa cum in 2008, dupa ce am inceput sa punem problema pastilelor de slabit si a alimentatiei nesanatoase, la catva timp au inceput sa se vada primele rezultate legislative, la fel va fi si cu Prima Petitie Nationala pentru dreptul la o viata sanatoasa.

Deja exista “primele rezultate”: s-au facut controale din partea ANPC la chioscurile mai multor scoli unde s-au identificat incalcari (se vand produse nesanatoase elevilor), incalcari de etichetare necorespunzatoare a unor produse bio, etc.

Numarul de oameni implicati creste

impartire pliante prima petitie nationala dreptul la o viata sanatoasa2 Romanii semneaza Prima Petitie Nationala pentru dreptul la o viata sanatoasaLa campania de sustinere si strangere de semnaturi pentru Prima Petitie Nationala pentru dreptul la o viata sanatoasa, deja participa activ alaturi de noi, prin voluntari care impart pliante, lipesc afise pe masinile personale si aduna semnaturi, urmatoarele orase ale Romaniei:

  • Bucuresti
  • Iasi
  • Craiova
  • Tulcea
  • Galati
  • Bacau
  • Timisoara
  • Alba Iulia

La aceste orase se adauga voluntari care promoveaza activ Prima Petitie Nationala pentru dreptul la o viata sanatoasa in mediul online, prin retetele sociale, prin postarea pe blog-urile personale a insignei si articolelor, anuntarea prietenilor prin mail, messenger, etc.

* Daca esti voluntar in orasul tau, trimite-ne la adresa de e-mail responsabil@slabute.ro fotografii cu activitatea de voluntariat pe care o desfasurati in orasul vostru.

Cum reprezint orasul meu?

Daca vrei ca si orasul tau sa participe activ la revolutionarea stilului de viata sanatos din Romania, implica-te, sustine si invita pe toti cei pe care ii cunosti sa semneze Prima Petitie Nationala pentru dreptul la o viata sanatoasa.

Propune-ti candidatura pentru voluntar in subiectul deschis in forum (trebuie sa fii inregistrat) aici: Voluntari Prima Petitie Nationala pentru dreptul la o viata sanatoasa.

petitie drept la viata sanatoasa Romanii semneaza Prima Petitie Nationala pentru dreptul la o viata sanatoasaAi grija de tine si familia ta!

Fii responsabil, anunta-i pe cei dragi si impreuna semnati Prima Petitie Nationala pentru dreptul la o viata sanatoasa.

Pentru sanatate, fiecare semnatura conteaza!

Mai cititi si...

  • Primele rezultate la Petitie
    Am constatat cu bucurie in suflet ca Prima Petitie Nationala pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa are deja rezultate, chiar si pana la strangerea numarului necesar de semnaturi. Aceste rezultate se datoreaza presiunii care se creeaza
  • Primele 1000 de semnaturi la Prima Petitie Nationala pentru dreptul la o viata sanatoasa
    Pe data de 14 Martie impreuna cu celalalt Co-Fondator Slabute – D-nul Dorin Sirbu, am lansat si am semnat PRIMA PETITIE NATIONALA pentru dreptul la o viata sanatoasa, o petitie care va fi semnata de
  • Prima Petitie Nationala pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa
    Semneaza aici PRIMA PETITIE NATIONALA pentru dreptul la o viata sanatoasa (clic pe link). Ne propunem sa aratam ca nu suntem o minoritate si drepturile noastre trebuie luate in calcul si respectate! Un numar mare
  • Revolutioneaza stilul de viata sanatos alaturi de cei dragi!
    Revolutioneaza stilul de viata sanatos alaturi de cei dragi! De Sfintele Sarbatori de Pasti invita pe cei dragi sa semneze Prima Petitie Nationala pentru Dreptul la Viata Sanatoasa. Beneficiati impreuna de aceasta sansa si
  • Prin implicare obtinem rezultate
    Sanatatea publica este o problema care nu poate fi ignorata. In Romania, aproximativ 30% din populatie sufera de obezitate, iar numarul copiilor supraponderali este foarte mare. Sunt cifre alarmante, drept pentru care trebuia luata o

Scrie o părere

Dacă vrei să discuţi mai multe despre stilul de viaţă sănătos şi alimentatia corectă, intră pe forum!

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare:
Promo, Social (48 / 407)


Acest articol face parte din seria "Informare despre glutamat monosodic (E621)": E621 – Glutamat Monosodic (20.02.2009) Glutamat – E621 sau “deliciul alimentelor” (8.06.2010) De ce este Glutamatul Monosodic periculos pentru mine si familia mea? Glutamatul ...