Retete Montignac faza II
Para in ciocolata, Montignac faza I
Ingrediente: 2 pere (cate vreti voi, eu de data aceasta le-am lasat intregi, data viitoare nu le mai las intregi) 350 ml apa 3 linguri fructoza 70 gr ciocolata 85% cacao Mod de preparare: Perele le-am ...Citeste »
Crema de ciocolata cu cafea, Montignac faza I
Ingrediente: 300 ml lapte 20 gr fructoza 3 linguri cafea instant decofeinizata 4 foi de gelatina dr. oetker 400 ciocolata neagra (eu am pus 200 gr 70% cacao si 200 gr 90% cacao, gustul este ...Citeste »
Tarta cu branza de oaie, urda si spanac (Montignac faza I)
Ingrediente pentru 6 portii: 6 oua 500 urda usor sarata 200 branza de oaie sarata 200 gr spanac congelat o ceapa 3 catei de usturoi Mod de preparare: Se mixeaza toate ingredientele (ceapa si usturoiul facute in blender ...Citeste »
Crema caramel, Montignac faza II
Ingrediente: 1 litru de lapte integral 8 oua 1 lamaie rasa 4 linguri de fructoza in compozitie 4 linguri de fructoza pentru caramel Mod de preparare: Se fierbe laptele apoi se lasa la racit, iar pe urma ...Citeste »
Ingrediente:
1 avocado
1 pahar mare de 400 gr de zmeura
2 tablete de ciocolata 75% cacao
2 linguri de lapte de cocos ( cocos, apa, emulgator)
2 linguri (mari de ciorba) de sirop de agave
Mod de preparare:
Am facut din avocado piure, am mixat si zmeura in bol, am pus siropul de agave.
In acest timp intr-un vas am topit ciocolata ...Citeste »
Fursecuri cu migdale (pentru 13 bucati)
Ingrediente:
5 gr tarate fine de grau
58 gr faina integrala
30 gr fructoza, sirop de agave
4 ml esenta de vanilie, lamaie
10 ml ulei masline, o lingura
13 migdale
5 gr scortisoara
25 gr unt/(nu margarina)
Mod de preparare:
Se topeste untul si se freaca cu fructoza pana se topeste.
Se adauga uleiul si se amesteca bine.
Apoi esentele, taratele, ...Citeste »