Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Concurs Slăbuţe!Slabute TV

Retete post

Clatite din ovaz

Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete Montignac faza I, Retete lacto vegetariene, Retete post, Retete vegetariene 2 Comentarii
Clatite din ovaz

Clatite din ovaz, reteta pentru Montignac faza I
Ingrediente:

fulgi de ovaz
apa sau lapte degresat 0.1%
gem dietetic, fara zahar

Mod de preparare:
Se pun, intr-un castron, fulgii de ovaz cu apa sau lapte degresat 0.1% grasime.
Se lasa un pic sa se umfle, apoi se fac pasta cu blender-ul vertical.
Se pun intr-o tigaie antiaderenta, fara ulei si le punem cu ...Citeste »

Caise in ciocolata

Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete South Beach faza III, Retete post, Retete vegetariene Comentarii
Caise in ciocolata

Caise in ciocolata (pentru 8 portii)
Ingrediente:

60 gr ciocolata amaruie
24 caise uscate
1 lingura fistic maruntit

Mod de preparare:

Topiti ciocolata la foc mic amestecand in continuu.
Cufundati pe jumatate caisele in ciocolata topita. Scurgeti excesul de ciocolata.
Puneti caisele pe o hartie carata.
Presarati fisticul peste portiunile imbracate in ciocolata.
Introduceti la frigider pana se incheaga ciocolata.

Informatii nutritionale per portie:
99 calorii, 1 ...Citeste »

Pere fierte la abur, umplute cu ciocolata

Deserturi, Dulciuri, Promo, Retete South Beach faza III, Retete Steamer/Retete la Aburi, Retete post, Retete vegetariene Comentarii
Pere fierte la abur, umplute cu ciocolata

Pere fierte la abur, umplute cu ciocolata (pentru 2 portii)
Ingrediente:

2 pere coapte, spalate
10 bucatele de ciocolata amaruie

Mod de preparare:

Taiati partea de sus a perelor, putin deasupra portiunii in care incep sa se bombeze.
Scoateti casuta cu samburi cu ajutorul unei lingurite.
Umpleti fiecare para cu 5 bucatele de ciocolata.
Puneti la foc “capetele” taiate ale perelor.
Asezati fiecare para ...Citeste »

Sos vinegreta cu otet balsamic

Retete South Beach faza III, Retete post, Retete vegetariene, Sosuri Comentarii

Sos vinegreta cu otet balsamic (pentru 2/3 cana de sos)
Ingrediente:

1/3 cana ulei de masline extravirgin
1/3 cana otet balsamic
2 lingurite cimbru proaspat, maruntit
1/4 lingurita sare
1/8 lingurita piper alb
1 lingura busuioc proaspta, maruntit

Mod de preparare:

Puneti uleiul de masline, otetul, cimbrul, sarea, piperul si busuiocul intr-un borcan cu capac.
Inchideti borcanul si scuturati bine.

Informatii nutritionale per portie:
90 calorii, 0 ...Citeste »

Salata de arugula si untisor

Retete South Beach faza III, Retete post, Retete vegetariene, Salate Comentarii

Salata de arugula si untisor (pentru 4 portii)
Ingrediente sos de capsune:

150 g capsune, fierte la abur si taiate felii
1 lingura otet balsamic
1/2 lingura apa
1/2 lingura piper negru zdrobit

Ingrediente vinegreta:

1/4 zeama de lamaie proaspat stoarsa
1/4 linguri otet de vin alb
1/2 cana ulei de masline extravirgin
1/4 linguri piper negru zdrobit

Ingrediente salata:

125 g frunze de ...Citeste »

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele articole
Ultimele comentarii
Ultimele subiecte în forum
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: