Retete South Beach faza III
Frigarui de vita, ardei si ciuperci (pentru 4 portii)
Ingrediente:
1 lingura zeama de lamaie proaspat stoarsa
1 lingura ulei de masline extravirgin
1 lingura apa
2 lingurite mustar de Dijon
1/2 lingurita oregano proaspta tocat
1/4 lingurita piper negru proaspat macinat
500 gr antricot fara os, taiat in bucatele de 2-3 cm
1 ardei gras rosu mare, taiat bucatele
12 ciuperci mari
2 cani orez ...Citeste »
Salata de mozzarella si rosii (pentru 4 portii)
Ingrediente:
2 rosii mijlocii, bine coapte, taiate felii
125 gr branza mozzarella proaspata, taiata felii
1/4 cana frunze proaspete de busuioc
2 linguri ulei de masline extravirgin
2 linguri otet balsamic
1 lingurita piper negru zdrobit
Mod de preparare:
Aranjati rosiile, branza si busuiocul pe un platou mare.
Amestecati uleiul si otetul si turnati-le peste salata.
Presarati piper.
Informatii ...Citeste »
Pere fierte la abur, umplute cu ciocolata (pentru 2 portii)
Ingrediente:
2 pere coapte, spalate
10 bucatele de ciocolata amaruie
Mod de preparare:
Taiati partea de sus a perelor, putin deasupra portiunii in care incep sa se bombeze.
Scoateti casuta cu samburi cu ajutorul unei lingurite.
Umpleti fiecare para cu 5 bucatele de ciocolata.
Puneti la foc “capetele” taiate ale perelor.
Asezati fiecare para ...Citeste »
Crevete aromate cu orez salbatic (pentru 4 portii)
Ingrediente:
180 gr orez salbatic
500 gr crevete curatate
2 lingurite boia
1/2 lingurita piper alb
1/2 lingurita sare
1/2 catel de usturoi tocat
1 lingura ulei de masline extravirgin
2 rosii taiate bucati
patrunjel tocat (optional)
Mod de preparare:
Preparati orezul salbatic conform indicatiilor de pe pachet.
Intr-un castron mare amestecati bine crevetele, boiaua, piperul, sarea si usturoiul.
Incingeti uleiul ...Citeste »
Sos vinegreta cu otet balsamic (pentru 2/3 cana de sos)
Ingrediente:
1/3 cana ulei de masline extravirgin
1/3 cana otet balsamic
2 lingurite cimbru proaspat, maruntit
1/4 lingurita sare
1/8 lingurita piper alb
1 lingura busuioc proaspta, maruntit
Mod de preparare:
Puneti uleiul de masline, otetul, cimbrul, sarea, piperul si busuiocul intr-un borcan cu capac.
Inchideti borcanul si scuturati bine.
Informatii nutritionale per portie:
90 calorii, 0 ...Citeste »