Salata verde cu portocale
7 Mai, 2009 Salate |
![]() |
Salata verde cu portocale
- salata cantitate dorita
- 2 portocale mari bine coapte si dulci
- otet balsamic
- ulei de masline
- Se spala salata si se usuca intr-un prosop, se taie o portocala rondele sau semiluna o parte se amesteca cu salata iar o parte decor.
- Separat se amesteca 1 lg ulei masline cu putin otet balsamic si sare dupa gust si sucul celeilalte portocale.
- Se toarna peste salata se amesteca, se decoreaza cu portocalele puse deoparte e voila salata se serveste! (merge bine cu gratar)
Aceasta reteta ne-a fost recomandata de membra Comunitatii Slabute.ro – Tanya.
Discutii despre aceasta reteta pe forum: Salata verde cu portocale.
Mai cititi si...
- Salata de capsuni si champignon
Ingrediente salata pentru 2 portii: 2 legaturi salata colorata (rosie, verde) 200 gr ciuperci champignon proaspete 300 gr capsuni 40 gr branza cheag tare 40 gr arahide crude Ingrediente dressing: 50 ml suc proaspat de portocale 1 lingurita miere poliflora sau tei 1 lingura - Salata colorata cu pui
Ingrediente: Piept de pui, tocat marunt Rosii Ardei gras verde Salata verde otet balsamic putin unt Mod de preparare: Se taie puiul marunt, se rumeneste intr-o tigaie de teflon cu putin unt (4 gr), se condimenteaza puiul binenteles inainte, dupa preferinte. Apoi intr-un bol - Salata calda de orez
Salata calda de orez Ingrediente: orez fiert caldut 50 grame de nuci prajite si maruntite 1 legatura de busuioc maruntit un catel de usturoi maruntit putin suc de lamaie sau otet ulei de masline sare cateva ridichi feliate Mod de preparare: Amesteca orezul cu nucile maruntite, - Salata de spanac, Montignac Faza I
Reteta pentru faza I dieta Montignac, recomandata de slabuta Teodora Ingrediente: jumatate kg de spanac 2 fire de ceapa verde o legatura mica de marar proaspat ulei de masline otet sare Mod de preparare: Se spala bine spanacul. Se taie fasii. Se spala si se taie - Salata de cruditati, dietetica
Salata de cruditati (pentru 2 portii) Ingrediente: ridiche – 162 gr ceapa verde – 31 gr usturoi verde – 22 gr salata verde – 180 gr ulei de masline – 3 lingurite otet de mere – 1,5 lingurita sare, dupa gust Mod de preparare: Se