Salata de spanac, Montignac Faza I
1 Februarie, 2010 Retete Montignac faza I, Retete lacto vegetariene, Retete vegetariene, Salate |
Reteta pentru faza I dieta Montignac, recomandata de slabuta Teodora
Ingrediente:
- jumatate kg de spanac
- 2 fire de ceapa verde
- o legatura mica de marar proaspat
- ulei de masline
- otet
- sare
Mod de preparare:
Se spala bine spanacul.
Se taie fasii.
Se spala si se taie rondele ceapa verde.
Mararul se spala si el, si se toaca cat mai marunt.
Se amesteca toate cu ulei, otet si sare dupa gust.
Pofta buna!
Mai cititi si...
- Salata de Craciun cu pui
Ingrediente pentru 10 portii: piept de pui – 1 kg salata – 2 capatani ceapa verde – 1 legatura ridiche – 4 bucati medii ardei gras verde – 3 bucati ceapa – 3-4 bucati medii unt – 15-20 gr rodie – 1/2 bucata - Salata de cruditati, dietetica
Salata de cruditati (pentru 2 portii) Ingrediente: ridiche – 162 gr ceapa verde – 31 gr usturoi verde – 22 gr salata verde – 180 gr ulei de masline – 3 lingurite otet de mere – 1,5 lingurita sare, dupa gust Mod de preparare: Se - Salata de oua cu ridichi
Salata de oua cu ridichi (270 kcal/portie) Ingrediente pentru 1 portie: 2 oua (crude sau fierte tari) 1/2 legatura de ridichi 1/2 legatura de patrunjel 1/2 legatura de arpagic 1 lingura crema de branza 2 linguri iaurt slab 1/2 lingurita suc de lamaie 1/2 - Lasagna cu spanac
Lasagna cu spanac (pentru 2 portii) Ingrediente: 500 gr spanac 1 ceapa 1 lingura ulei 1 catel usturoi sare, piper nucsoara rosii dintr-o conserva (850 ml) boia de ardei 1/2 lingurita oregano 1 lingura faina 250 gr branza de vaci 6 foi lasagna frunze de busioc Mod de preparare: Spanacul se - Ardei umpluti cu pate
Ardei umpluti cu pate Ingrediente pentru 6 portii: ficat de vita – 350 gr carne tocata de vita – 150 gr ardei gras – 3 bucati ceapa, marime mare – 1 bucata usturoi pisat – 2 catei spanac – 100 gr ulei de